Almanya'dan Serik'e Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Almanya'dan Serik'e Tekerlekli Sandalye

Almanya\'dan Serik\'e Tekerlekli Sandalye

Almanya Anadolu Yardımlaşma ve Engelliler Derneği ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere Antalya’nın Serik ilçesine 4 tane tekerlekli sandalye ile 5 tane yürüteç sandalyesi yardımı yaptı.

19.02.2015 10:00

Almanya Anadolu Yardımlaşma ve Engelliler Derneği ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere Antalya'nın Serik ilçesine 4 tane tekerlekli sandalye ile 5 tane yürüteç sandalyesi yardımı yaptı.

Serik Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na Almanya Anadolu Yardımlaşma ve Engelliler Derneğinden ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtılmak üzere 4 tane tekerlekli sandalye ile 5 tane yürüteç sandalyesi yardımı yapıldı. Almanya Anadolu Yardımlaşma ve Engelliler Derneği adına Psk.Dr. Feray Üster tarafından getirilen tekerlekli sandalye ve yürüteç sandalyesi Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na teslim edildi.

Almanya Anadolu Yardımlaşma ve Engelliler Derneğine teşekkür eden Kaymakam Erol Rüstemoğlu, tekerlekli sandalyeler ile yürüteç sandalyelerini ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Psk Dr. Feray Üster ise "Kadriye mahallesinde açılacak olan engelliler merkezi içinde 2 tekerlekli sandalye 1 yürüteç verdik. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bir kaza, bir hastalık hepimiz aynı duruma düşebiliriz. Engelli vatandaşlarımızı da anlamak için biraz empati kurmak yeterli" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanya'dan Serik'e Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement