Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Etkinlik

31.10.2012 11:03

Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, 1 Aralık'ta Almanya'da dayanışma etkinliği gerçekleştireceklerini bildirdi.

Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, 1 Aralık'ta Almanya'da dayanışma etkinliği gerçekleştireceklerini bildirdi.

Yukarıbaş, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl düzenledikleri etkinliği bu yıl 1 Aralık'ta Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde yapacaklarını belirtti.

Etkinlikte, Zonguldaklıların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu bir kez daha göstereceklerini vurgulayan Yukarıbaş, şunları kaydetti:

"Etkinlikler için hazırlıklar tüm hızıyla sürmektedir. Zonguldak'tan da etkinliğimize çok sayıda katılımcı davet edildi. Amacımız gurbette yaşayan Zonguldaklıları bir araya getirmek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Derneğimiz, gerek Almanya'da gerekse Zonguldak'ta çeşitli etkinliklere imza atmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Zonguldak ve Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimize Almanya'da eğitim ve öğrenimlerini sürdüren kız öğrencilerimiz katıldı."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Sinan Özmüş - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement