Alparslan Türkeş Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Yerel

Alparslan Türkeş Mezarı Başında Anıldı

Alparslan Türkeş Mezarı Başında Anıldı

Eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, vefatının 16.yıldönümünde mezarı başında binlerce ülkücü ve seveni tarafından anıldı.

04.04.2013 17:38

Eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, vefatının 16. yıldönümünde mezarı başında binlerce ülkücü ve seveni tarafından anıldı. Anma programında Türkeş'in ata ocağı Pınarbaşı'nın Köşkerli köyünden alınan toprak, mezarına serpildi.

Anma Programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı, bini aşkın kişiyle katıldı. Partililer, gece geç saatlerde Ülkücü yemini ederek yola çıktı.

Ankara'da düzenlenen anma törenine; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda partili ve vatandaşın yanı sıra Kayseri'den İl Başkanı Mete Eke, Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş,İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş ile Kayseri İl Teşkilatına mensup binden fazla partili katıldı.

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş için yapılan anma töreni Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Törene katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkeş'in mezarına kırmızı-beyaz karanfiller bıraktı, kabirdeki çiçeklere su verdi ve dua etti.

Genel Başkan Bahçeli daha sonra Kayseri İl Başkanı Mete Eke ve Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş tarafından Türkeş'in doğum yeri olan Pınarbaşı'nın Köşkerli köyünden getirilen toprağı anıt mezara serpti.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, anma törenine katılanlara seslenerek Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolunda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alparslan Türkeş Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement