Alperenler´den Yılbaşına Alternatif Gece - Son Dakika
Yerel

Alperenler´den Yılbaşına Alternatif Gece

Alperenler´den Yılbaşına Alternatif Gece

Balıkesir Alperen Ocakları'nın Yılbaşı Kutlamalarına Alternatif Olarak Düzenlediği 'mekke'nin Fethi'nin 1380'nci Yılında Büyük Buluşma' Bu Akşam Kurtdereli Spor Salonunda Gerçekleştirildi.

01.01.2011 01:01

Balıkesir Alperen Ocakları'nın yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak düzenlediği ' 'Mekke'nin Fethi'nin 1380'nci yılında büyük buluşma' bu akşam Kurtdereli spor salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte eğitimci Seyyid Ahmet Arvasi, şair Mehmet Akif Ersoy, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da anıldı. Karesi Mehteran takımının gösterisi ile renklenen etkinlikte dünya şampiyonu hafızlardan Ali Tel de dualar okudu.

Etkinliğe AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, İl Genel Meclisi'nin AK Partili Başkanı Mehmet Akif Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, BBP İl Başkanı Zekai Çakır, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'ın yanı sıra İl Kültür Müdürü Mustafa Çaltı ve İşkur Müdürü İlhan Arslan'ın da katılması dikkat çekti.

Beş bin kişilik salon dolarken, çok sayıda vatandaş etkinliği ayakta izledi. Etkinliğe Balıkesir'in birçok İlçesi'nden de vatandaşların geldiği gözlendi.

HRİSTİYAN KÜLTÜRÜNE HAYIR

Alperen Ocakları İl Başkanı Süleyman Atak, noel ve yeni yıl kutlamalarına tepki için bu geceyi düzenlediklerini belirtirken, ''Sözde yeni yıl Noel kutlamalarında sokaklarda sarhoş naraları, barlarda ve pavyonlarda insanlıktan çıkmışçasına çılgınlar gibi zevke ve eğlenceye dalmış, cinsellik budalası insancıklar, Türkiye'yi baştan başa Batılı sapıklığın, Hristiyan kültürünün kapsama alanına sokmaya çalışıyor. İşte biz Alperenler buna itiraz ediyoruz. Müslüman kimliğimizi mertçe, yiğitçe ortaya koymak için buradayız' dedi.

UMUM GÜNAHTA İTTİFAK EDİYOR

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür ''Şu an yurdun bir çok bölgesinde gayrimeşru lezzetlerle yılbaşı kutlamaları, noel organizasyonları tertip edilirken, her birinizin bu salonda geçirdiği her dakika Cenabı Allah indinde kıymetdardır diye ümit ediyorum. Umumun günahta ittifak ettiği bu anlarda Rıza-i İlahi noktasında bir araya gelmek, bir sevap yerine 70 sevap, 7 bin sevap getirebilir' diye konuştu. Etkinlik Hafız Ali Tel'in duaları ile sona erdi..

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Alperenler´den Yılbaşına Alternatif Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement