Altınordu'nun Kuşadası Kampı Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Altınordu'nun Kuşadası Kampı Tamamlandı

Altınordu\'nun Kuşadası Kampı Tamamlandı

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Altınordu'nun Kuşadası kampı tamamlandı.

04.08.2012 12:14

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordu'nun Kuşadası kampı tamamlandı. Altınordu Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticiler, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç'ı makamında ziyaret etti.

Altınordu futbol yatırımları

yönetim kurulu başkanı Seyit Mehmet Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Zafer Bilgetay, Murat Dizdar, Teknik direktör Behiç Basatuğrul,Sağlık kurulu başkanı ve tesis amiri Tuncay Daglıer ile birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç'ı ziyaret etti. Altınordu futbol yatirımları yönetim kurulu başkanı Seyit Mehmet Özkan, bundan sonra kamp ve çalışmalar için sürekli olarak Kuşadası'na geleceklerini belirterek, Kuşadası'nda kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkan vekili Murat Saraç da köklü Altınordu'nun yeniden yapılanma çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, her zaman Altınordu'ya destek vermeye hazır olduklarını söyledi ve yeni sezonda başarılar diledi.

KAMP SONA ERDİ

Bu arada, yaklaşık 10 gündür çalışmalarını Kuşadası'nda sürdüren Altınrodulu futbolcular, kampın ardından sağlık kontrolünden geçti. İkinci etap çalışmaları için pazartesi günü Nevşehir'e gidecek Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen, çalışmaların çok iyi geçtiğini söyledi. Eroğlu, Nevşehir kampındaki maç programını belirlemek için görüşmelerin devam ettiğini, 29 Ağustos'ta Altay'la 1 Eylül'de de Menemen Belediyespor ile birer hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınordu'nun Kuşadası Kampı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement