Amasya'da Çiçekçilerin Sevgililer Günü Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Çiçekçilerin Sevgililer Günü Mesaisi

Amasya'da Sevgililer Günü nedeniyle mağazalar vitrinlerini süsleyerek çeşitli indirimler yaparken, en çok ilgiyi çiçekçilere gösterildi.

14.02.2012 15:40

Amasya'da Sevgililer Günü nedeniyle mağazalar vitrinlerini süsleyerek çeşitli indirimler yaparken, en çok ilgiyi çiçekçilere gösterildi.

Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kent merkezinde bir çok mağaza bu güne özel indirim ve kampanyalar düzenlerken, çiftlerin sevdiklerine başta gül olmak üzere çiçek hediye ettiği gözlendi.

Çiçekçi Nihat Çelik (40), AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gün yaklaşık 2 ayda sattıkları kadar gül satışı yaptıklarını söyledi.

Öğle saatlerine kadar 600'den fazla gül sattıklarını bunun yanı sıra aranjman ve buket olarak da çiftlerin çiçek tercih ettiklerini belirten Çelik,

"Çiftler 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevgisini özellikle kırmızı gül ile ifade ediyor. Farklı bir hediye almış olsa bile yanın da mutlaka çiçekte satın alıyorlar. Bu gün yoğun bir gün, siparişleri yetiştirmekte zorlanıyoruz" ifadesini kullandı.

Çelik, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiçek temin etmekte zorlandıklarını şuan sattıkları güllerin Kenya'dan geldiğini, bu yüzden de tanesinin 5 lira olduğunu sözlerine ekledi.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya'da Çiçekçilerin Sevgililer Günü Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement