Anadolu Ajansı 93 Yaşında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Anadolu Ajansı 93 Yaşında

05.04.2013 10:45  Güncelleme: 10:58

AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan, AA'nın güvenilirliği, tarafsızlığı, etikliği ve hızlılığI ile gönüllerde taht kurduğunu söyledi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Anadolu Ajansı'nın (AA) güvenilirliği, tarafsızlığı, etikliği ve hızlılıĞI ile gönüllerde taht kurduğunu bildirdi.

Gürşan, AA'nın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, AA'nın milli mücadelenin tüm dünyaya ve Türk milletine en hızlı biçimde duyurulabilmesi amacıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Türkiye'nin en önemli haber kurumlarından olduğunu belirtti.

AA'nın Türkiye Cumhuriyeti tarihi ile özdeş olduğunu vurgulayan Gürşan,

"AA, güvenilirliği, tarafsızlığı, etikliği ve hızlılığı ile gönüllerimizde taht kurmuştur. Habercilik anlayışıyla hizmet eden ve ana hedefi 2020 yılına kadar dünyanın en etkili ilk 5 ajansı arasına girmek olan AA'nın 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başta AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. - KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Ajansı 93 Yaşında - Son Dakika


Advertisement