Ankaragücü Kulübü Eski Genel Menajeri Hancıoğlu: "Kararlar Kulübü Zor Durumda Bırakıyor" - Son Dakika
Yerel

Ankaragücü Kulübü Eski Genel Menajeri Hancıoğlu: "Kararlar Kulübü Zor Durumda Bırakıyor"

PTT 1.Lig takımlarından Ankaragücü'nün yönetim kurulu tarafından görevine son verilen eski genel menajeri Hikmet Hancıoğlu, yönetimin son günlerde aldığı kararların kulübü zor durumda bıraktığını söyledi.

24.11.2012 14:27

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü'nün yönetim kurulu tarafından görevine son verilen eski genel menajeri Hikmet Hancıoğlu, yönetimin son günlerde aldığı kararların kulübü zor durumda bıraktığını söyledi.

Hikmet Hancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetimin kurulunun Samsunspor maçını statta izlememe ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya takımın geç çıkması gibi kararlarının kulübü zor durumda bıraktığını belirtti. Hancıoğlu, "Ani, düşünmeden ve sonrasını hesaplamadan alınan kararlar kulübümüzü çok zor durumda bıraktı. Dün geceden şu ana kadar taraftarlar ve Ankara dışından yüzlerce telefon aldım. Benden alınan kararların içeriğini öğrenmek istiyorlar" dedi.

"Haklı olunduğunda ve zamanı geldiğinde eylem de yapılabileceğini" ifade eden Hancıoğlu, "Eylemin kime ve nerede yapıldığı çok önemli. Bu hafta içinde yönetimin Samsunspor maçının bilet fiyatlarını yükseltmesi üzerine taraftarlardan büyük tepki geldi. Yönetimin buna karşılık 'bizden bedava bilet isteniyor' diye taraftarı suçlaması ise tarihi Ankaragücü Kulübü'nün yöneticisine yakışmadı" diye konuştu.

Genel menajer olarak görev yaptığı süre içinde hiçbir grup ve kişinin kulüpten bedava bilet istemediğini kaydeden Hancıoğlu, şunları söyledi:

"Sadece bilet fiyatlarının uygun olması için ricada bulundular. Biz de günün koşulu ve takımımızın durumuna göre değerlendirdik, ancak hiç bir zaman karşı karşıya gelmedik. Ankaragücü'nün yıllarca en büyük destekçisi taraftarı olmuştur. Bu büyük taraftarın ne kadar cefakar ve vefalı olduğunu tüm Türkiye bilmektedir. Hiç kimse kamuoyu önünde taraftarlarımızı küçük düşüremez. Bugünlerde daha çok birlik beraberlik içinde olmamız gerekir. Ankaragücü'nün Ocak ayına kadar hala kurtulma şansı var. Böyle karamsar tablo çizmek kulübü ileriye götürmez, geriye götürür."

Muhabir: Musa Samur

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankaragücü Kulübü Eski Genel Menajeri Hancıoğlu: 'Kararlar Kulübü Zor Durumda Bırakıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement