Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Murat Duruer.

07.11.2012 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Başkan Akıncıoğlu fotosu

===

Kulübedekiler konuşuyor

Murat Duruer: Orada oturmak da gurur veriyor

Ömer Şişmanoğlu: Görevimiz çıtayı yükseltmek

ANTALYASPOR'un yedek kulübesinde oturan 2 usta ismi Murat Duruer ve Ömer Şişmanoğlu, yaptıkları ortak açıklamada, "Yedek kulübesinde oturmak da bize gurur verir" dedi. Antalya spor'u Trabzon karşısında 1-0 yenik durumdan 2-1 galibiyete taşıyan maçın mimarları olarak spor kamuoyunun gündemine oturan Murat Duruer ile Ömer Şişmanoğlu, kırmızı beyazlı formayı giymekten onur duyduklarını söyledi.

Trabzonspor maçında oyuna son dakikalarda giren ve attığı golle 1-1'lik eşitliği sağlayan Ömer Şişmanoğlu, "Birbiriyle çabuk uyum sağlayan bu kadro daha büyük işler yapacak kapasitede. Görevimiz çıtayı yükseltmek" derken, 90 artı 2'de uzaktan vurduğu enfes şutla takımını galibiyete taşıyan Murat Duruer, "Yedek kulübesinde oturmak da bana gurur veriyor" ifadesini kullandı.

Foto: Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer fotoları

===

Uluslararası Tenis Federasyonu açıkladı: Başak Eraydın Avrupa'nın en iyileri arasında

Kortların altın kızı

ULUSLARARASI Tenis Federasyonu (ITF), 2012 faaliyet programında yer alan ulusal ve uluslararası müsabakalarda mücadele eden sporcuların istatistiki bilgilerini yayınladı. Buna göre, kategorisinde Türkiye'nin en iyileri arasında gösterilen Kemerli tenisçi Başak Eraydın, 'En çok maç yapan kadınlar' kategorisinde 54 maçla birinci sırada yer alırken, 'En çok kazananlar' listesinde de 43 maçla 8'inci sıraya yerleşti. ITF yetkilileri, yüzlerce sporcunun mücadele ettiği 2012'de Başak Eraydın'ı yılın sporcusu ödülüne de aday gösterdi. Başak Eraydın aynı zamanda 13 seti 6-0 ile kazanarak büyük prim yaptı. ITF ayrıca Başak Eraydın'ı yılbaşından bu yana 'En hızlı yükselen' 100 sporcu arasında 50'inci sırada gösterdi.

Foto: Başak Eraydın'ın fotosu

===

Yatlar yarışa hazır

KONYAALTI Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ata'yı Anma Kupası Yat Yarışları'nın 4'üncüsü, 11 Kasım Pazar günü yapılıyor. 5 ayrı kategoride düzenlenecek yarışlara 100'ün üzerinde yatın katılacağı açıklandı. Saat 10.30'da Boğaçay açıklarında başlayacak yarışlarda dereceye giren sporcular için aynı gün saat 17.00'de Çelebi Marina'da ödül töreni düzenlenecek.

Geleneksel hale gelen yat yarışlarına katılımın ve ilginin her yıl artarak sürdüğünü kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "10 Kasım Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediğimiz yat yarışları, Antalya'da su sporlarına duyulan ilgiyi artırıyor. Yelken kulüpleri ve spor il müdürlüğünün de desteklediği bu anlamlı yarışlara tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Foto: Yat yarışları fotoları

===

Alanyaspor emin adımlarla

ALANYASPOR Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, sıkıntılı bir dönemin geride kaldığını, takımın her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini belirtti ve zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Yeni Malatya karşısında ilk deplasman puanını alan turuncu yeşilliler, bu hafta sonu konuk edeceği Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tempo artırarak sürdürüyor. Alanyaspor'da tedavisi devam eden Uğur ile kadro dışı kalan Ömer, Zeynel ve Rıza, çalışmalara katılmıyor.

Amaçlarının mutlak galibiyet olduğunu belirten teknik direktör Ali Haydar Durusoy, "Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Yeni Malatyaspor maçını unutarak sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçına yoğunlaştık. Halen devam eden bazı şanssızlık ve engelleri aşarak ligde de adından sıkça söz ettiren bir takım olacağımıza kuşkum yok" dedi.

ERTEKİN'DEN KOMBİNE DESTEĞİ

Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Alanyaspor'un kombine kartlarının satışına destek verdi. Satılan kombine kartların tutarını Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teslim eden Ertekin, "Alanyaspor her zaman bizim için önemlidir. Elimizden geleni ve üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Çavuşoğlu da "Başkanım kulübümüze her zaman destekte bulunan isimlerin başında yer alıyor. Kendisine gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Bazı yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin ardından Çavuşoğlu, Başkan Ertekin'e Alanyaspor atkısı hediye etti.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan ve Kerim Ertekin'in ziyaretinden fotolar

===

Yıldız badmintoncular Demre'de

TÜRKİYE Badminton Yıldız Milli Takımı, 1 haftalık kamp için Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Türkiye Badminton Yıldız Milli Takımı'nı, Demre Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konuk ediyor. Demre Öğretmenevi'nde kalan sporcular, çalışmalarını Demre Spor Salonu'nda sürdürüyor. Türkiye Badminton Yıldız Milli Takımı'nın 5'i kız 12 sporcusunun tümü, Ankara'daki Elmadağ Kurtuluş Eğitim Kurumu öğrencisi veya bu okuldan mezun sporculardan oluşuyor.

29 Kasım'da yapılacak Türkiye Badminton Yıldızlar Şampiyonası'na hazırlanan sporcuları, Badminton Yıldız Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda Kurtuluş Eğitim Kurumu Beden Eğitimi Öğretmeni olan Üstün Köksal çalıştırıyor. Badminton Yıldız Milli Takımı'nda mayıs ayında Portekiz'de yapılan Dünya Liselerarası Badminton Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan takımın oyuncuları arasında Büşra Yalçınkaya, Kader Ünal, Fatma Nur Yavuz ve Meral Karakülah da yer alıyor.

Ahmet ACAR/DEMRE (DHA)

Foto: Sporcuların fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement