Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.MEDİCAL Park Antalyaspor'da Beşiktaş maçı öncesi beklenmedik sakatlık, teknik heyeti tedirgin etti.

15.11.2012 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Başkan Akıncıoğlu ve Özdilek fotosu

===

Beşiktaş maçı öncesi yaşanan sakatlık, teknik heyeti tedirgin etti

Koray korkuttu

MEDİCAL Park Antalya spor'da Beşiktaş maçı öncesi beklenmedik sakatlık, teknik heyeti tedirgin etti. Defansın sağında görev yapan Koray Arslan önceki gün rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakmıştı. Doktor Burhanettin Çalım, sakatlığın ciddi olmadığını ve hızlandırılmış tedavi uygulandığını söyledi. Koray'ın Beşiktaş maçında görev alıp almayacağının yarın yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

BİZ SUSACAĞIZ, OYUNCULAR KONUŞACAK

Antalyaspor, Beşiktaş maçının son taktik provasını yarın Hasan Subaşı Tesisleri'nde kapalı kapılar ardında yapacak ve kampa girecek. Önceki gün antrenmanda sakatlanan Koray dışında eksiği bulunmayan Antalyaspor'da, futbolcuların istekli ve yüksek moralli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, konuşma sırasının artık futbolculara geldiğini belirterek, "Artık bizler susacağız, oyuncular konuşacak! Oyuncularımın pazar günü Beşiktaş karşısında sahada gereğini yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Foto: Koray fotosu

===

Pazar günü Antalya'da benzin yüzde 12, ayakkabı yüzde 50 indirimli

Kampanya dopingi

MEDİCAL Park Antalyaspor 2'nci Başkanı Ali Yılmaz, daha önce büyük maçlarda uygulanan 'Kırmızı beyaz formanla gel akaryakıtta yüzde 12'lik indirimi götür' kampanyasının pazar günü Beşiktaş maçında da uygulanacağını açıkladı. Yılmaz, indirimin, pazar günü saat 19.00'daki Beşiktaş maçı öncesi ve sonrası, 17.00-24.00 saatleri arasında Antoil akaryakıt istasyonlarında uygulanacağını ifade etti.

Yılmaz, daha önce Trabzonspor maçında gerçekleştirilen kampanyaya Antalyalı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiklerine dikkat çekerek, "Antalyaspor kazandıkça, bu takıma kırmızı beyazlı formaya gönül vermiş Antalyalı futbolseverler de kazanacak" dedi. Eski yöneticilerden İbrahim Yıldırım da kampanyaya ayakkabıda yüzde 50 indirim yaparak katılıyor. Yıldırım, kombine kart sahipleriyle Beşiktaş maçına bilet alarak Antalyaspor'a destek veren futbolseverlerin, Galeria mağazalarından ayakkabıları yüzde 50 indirimle alabileceğini açıkladı.

Foto: 2'nci Başkan Ali Yılmaz

--- KUTU ---

Biletler satışta

Antalyaspor'un pazar akşamı oynayacağı Beşiktaş maçının biletleri satışa sunuldu. Bu karşılaşmada, sezon başında yönetimin aldığı karar gereği, 'Şampiyon Takımların Maçları'ndaki bilet fiyatlarının uygulanacağı açıklandı. Buna göre; ADOPEN Kale Arkası 100 TL, Misafir Tribün 100 TL, CEYSU Maraton Tribünü 125 TL, RİXOS Numaralı Yan 150 TL, RİXOS Numaralı Orta 200 TL. Biletlerin Migros-Vakkorama, Meske Turizm ve Shemall AVM'den de temin edilebileceği kaydedildi.

===

Belde kulüpleri sıkıntılı

ANTALYA'da toplanan Taban Birliği temsilcileri, Büyükşehir Belediyeler Yasası'nın belde belediyelerindeki spor kulüpleri için de büyük tehlike olduğunu söyledi. Toplantıda, Antalya il sınırları içerisinde bulunan 74 belde belediyesinin kapatılmasının, binlerce sporcunun geleceğini de direkt etkileyeceği savunuldu.

Türkiye Amatör Futbolcular Federasyonu (TAFF) Antalya Şube Başkanı Adnan İmirgi, beldelerin kalkması halinde kulüplerin ya kapanacağını, ya da isim değişikliğine gideceğini belirtti. Büyükşehir belediyelerinin kapanan veya isim değişikliğine giden kulüplere sahip çıkması gerektiğini söyleyen İmirgi, şöyle dedi:

"Büyükşehir belediyelerinin bu kulüplerdeki sporcuları bünyesine alması ve faaliyetlerin aksamaması için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor. Ayrıca, spor kulübünün sahip olduğu tesislerin de sorumluluğunu almalı." Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tarkan Tüzken ise belediyelerin bünyesindeki kulüplerin akibetinin ancak yasa yürürlüğe girdikten sonra belli olacağını söyledi.

Tüzken, "Şahsi kanaatim, kulübün kapanması veya isim değiştirmesi ile Antalya sporu zarar görmez. Ben göreve geldiğimde 264 kulüp vardı. Bunun 173'ü faaldi. Ben geldikten sonra ise kulüp sayısını 364'e çıkardım. Ayrıca faal olan kulüp sayısı da 173'ten 267'ye çıktı" diye konuştu.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplantıya katılanların toplu fotosu

===

Tekirova, galibiyete kilitlendi

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, alt sıralarda bulunan Siirtspor'u pazar günü sahasında konuk edecek. Tekirova Belediyespor, Gölcükspor başta olmak üzere son haftalarda aldığı şanssız beraberlikleri unutturmak ve tekrar çıkışa geçmek için Siirtspor'u sahasında yenmenin hesaplarını yapıyor. Siirtspor maçıyla üç puan özleminde son vermek isteyen Tekirova Belediyespor, maç hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Pazar günü saat 13.30'da Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda oynanacak maç öncesi açıklama yapan antrenör Gürkan Ferhatoğlu, iddialı konuştu. Ferhatoğlu, "Deplasmanda Gölcükspor karşılaşmasında iyi oynamamıza rağmen evimize 1 puanla döndük. Siirtspor ile oynayacağımız bu maç üç puan hasretimizi dindirmemiz açısından çok önemli. Bu maça çok iyi konsantre olduk. Maç günü gerçek gücümüzü sahada gösterip taraftarımızın da desteğiyle tekrar üç puanlar serisini başlatmak istiyoruz" dedi.

KEMER, (DHA)

Foto: Takım ve antrenman

===

Erkan Sözeri'nin istifasıyla boşalan göreve, Mustafa Ceviz getirildi

Fethiyespor Ceviz'e emanet

FETHİYESPOR'un yeni teknik direktörü, daha önce Fethiyespor'la şampiyonluk yaşamış ve bir dönem takımda forma da giymiş Mustafa Ceviz oldu. Ceviz'in yardımcılıklarını Turgay Kaplakarslan ile Muammer Sürmeli yapacak. Teknik ekip, pazar günü Fethiye'de oynanacak Çankırıspor maçında yedek kulübesinde yer alacak.

Mustafa Ceviz geçen yıl 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lig'e çıkan Nazilli Belediyespor'da görev almıştı. Ceviz'in Fethiyespor'da yardımcılığını 2007 ve 2009 yılları arasında Fethiyespor'da futbol oynamış Muammer Sürmeli yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Mustafa Ceviz'in Nazilli Belediyespor'da birlikte çalıştığı Turgay Kaplakarslan üstlendi.

FETHİYE, (DHA)

Foto: Mustafa Ceviz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement