Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.STAT.SAAT.20.HAKEM.SAKAT.

04.10.2012 11:29

Foto: Takım antrenman ve Mehmet Özdilek

--- KUTU ---

STAT : Kamil Ocak

SAAT : 20.00

HAKEM : Serkan Çınar

SAKAT : Musa, Deniz, Petr Janda

CEZALI : Yok

YAYIN : Lig TV

MUHTEMEL 11 : Hakan- Koray, Ziziç, Veselin Minev, Ergün, İsmail Aissati, Uğur İnceman, Emrah, Tita, Isaac, Diarra.

===

Polisimiz çok havalı

Antalya Polis Gücü sporcusu Filiz Galip, havalı silahlar müsabakalarında Türkiye şampiyonu oldu.

ANTALYA Polis Gücü Spor Kulübü sporcuları, geçen hafta yapılan Balkan Şampiyonası'nda büyük başarının ardından, Manisa'da yapılan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda da kürsüye çıktı. Antalya Polis Gücü, 1 erkek ve 1 kadın sporcu ile katıldığı şampiyonada Antalya'ya Türkiye şampiyonluğu gururu yaşattı. Polis memuru Filiz Galip, Büyük Bayanlar kategorisinde altın madalya kazandı.

Emniyet Teşkilatı mensupları ile yardıma muhtaç, spor imkanı bulamayan gençlere spor yapma imkanı vererek, farklı yaş gruplarındaki gençleri bir araya getirmek, tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmaya özendirmek amacıyla kurulan Polis Gücü Kulübü, 24 farklı branşta uzman kadrosuyla yaz ve kış spor okullarında geleceğin sporcularını yetiştiriyor.

Foto: Şampiyon sporcu kürsüde

===

Alanya'da fobi savaşı

Turuncu yeşilliler, pazar günü oynayacakları Kırklareli maçında hem kazanmak hem de deplasman fobisini yenmek istiyor.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bu sezon deplasmanda yaptığı 2 maçtan da mağlup ayrılan Alanyaspor, pazar günü oynayacakları Kırklarelispor maçını hem kazanmak, hem de deplasman fobisini üzerinden atmak istiyor. Bu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren Alanyaspor'da Çamlıdere Şeker galibiyetinin ardından sakatlığı bulunan Can, Ege ve Ömer'in de takıma dönmesiyle moraller üst seviyeye yükseldi. Hafta başından itibaren fizik-kondisyon, teknik ve taktik çalışması yapan turuncu yeşilli takım, dün yapılan taktik çalışmada Kırklarelispor maçının provasını gerçekleştirdi. Antrenmanlarda futbolcuların moralli ve istekli olduğu gözlendi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, Çamlıdere Şekerspor maçında istedikleri futbolu sahaya yansıtarak alınan 3 puanın zorlu deplasman öncesinde futbolcuları için moral ve motivasyon olduğunu söyledi. Aynı oyun anlayışını bu hafta da sahada uygulamayı hedeflediklerini belirten Turhan, "Bu sezon deplasmanda yaptığımız 2 maçı da kaybettik. Kırklarelispor maçında deplasman fobisini yenmek istiyoruz" dedi. Tosmur Belediye Başkanı Ak Partili Musa Özdemir ise Alanyaspor Kulübü'ne destek amacıyla 20 bin TL karşılığında 200 adet kombine kart satın aldı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, desteğinden dolayı Özdemir'e teşekkür etti.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Armağan Turhan, Musa Özdemir ve yöneticiler

===

Fethiyespor tam kadro

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş maçının hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor. Lacivert beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncunun olmaması en çok teknik heyeti sevindiriyor. Teknik direktör Erkan Sözeri, geçen hafta oynanan ve kaybedilen Pendikspor maçının geride kaldığını, Kahramanmaraş karşılaşmasını bir telafi maçı olarak gördüklerini söyledi. Sözeri, toplantıda tüm oyuncularını Kahramanmaraş maçında daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Fethiyespor, yarın Kahramanmaraş'a gidecek.

Foto: İdman fotoları, hoca kelle - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement