Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.MEDİCAL Park Antalyaspor'da Eskişehirspor maçı öncesi sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

24.01.2013 12:34

Foto: Pınar Akılveren'in çalışmalarından ve antrenör Luidmina Sert, meclis üyesi Erdem Armen ve Spor Şube Müdürü Özer Bedir'in birlikte

===

Ziziç'e sürpriz doğum günü

MEDİCAL Park Antalyaspor'da Eskişehirspor maçı öncesi sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kırmızı beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Nicola Ziziç, Hasan Subaşı Tesisleri'nde personel ile teknik heyet ve futbolcuların hazırladığı sürpriz doğum günü pastasını görünce şoke oldu. Hiç beklemediği bir anda kendisini bir anda partinin içinde bulan Hırvat futbolcu, kendisi için hazırlanan pastayı kestikten sonra ilk dilimi teknik direktör Mehmet Özdilek'e ikram etti. Ziziç, hatırlanmanın güzel bir şey olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.

Foto: Parti fotoları

===

Sponsora teşekkür

ANTALYASPOR'un dün akşam Eskişehir ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası deplasmanının sponsorluğunu, Cengiz Akar üstlendi. Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Eskişehir deplasman masraflarını üstlenen yönetici De-Ha Turizm'in sahibi Akar'a gösterdiği bu davranış için teşekkür etti.

Fotosuz

===

Ödül günü

BASKETBOL İl Temsilciliği, 2012-2013 sezonunda genç, yıldız ve küçük kızlar kategorilerinde dereceye giren takımlara ödül töreni düzenledi. Dilek Sabancı Spor Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak törende takım ve sporculara başarı belgeleri ile kupaları takdim edilecek. Ayrıca bu yıl ilk kez yapılan teşvik amaçlı bu kategorilerde 4'üncü olan takımlara da kupa ve başarı belgesi verileceği açıklandı.

Fotosuz

===

Alanya'da 'temliği kaldır' çağrısı

ALANYASPOR Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Danışmanı Tığlı, geçmiş dönemden kalan borçlardan dolayı mevcut yönetimin başarılarına gölge düştüğünü kaydetti. Kulübün Hakan Dizdaroğlu başkanlığındaki bir önceki yönetiminden kalan yaklaşık 1 milyon 140 bin TL borcu ödeyerek transfer yasağını kaldırdıklarını belirten Tığlı, "Bu sezon tekrar transfer yasağı ile karşılaştık" dedi.

Futbol Federasyonu'nun 4 futbolcunun 65 bin 215 TL tutarında alacağından dolayı kulübe transfer yasağı koyduğunu hatırlatan Tığlı, "Eski başkanımız Hakan Dizdaroğlu'nun kulüpten alacaklarına karşılık koydurduğu 486 bin TL'lik temliğin 220 bin TL'sini transfer yasağını kaldırmak için biz ödemiştik. Dizdaroğlu'na defalarca çağrıda bulunarak, kulübün kasasından çıkan 220 bin TL'lik temliği kaldırmasını istedik, ancak bugüne kadar olumlu yanıt gelmedi" dedi.

Tığlı, Dizdaroğlu'nun şu anki yönetime bir vefa borcu olduğunu belirterek, şöyle dedi: "Biz 1,5 yıl önce ödeme yapıp transfer yasağını kaldırmasaydık, Dizdaroğlu alacaklarını temlik koydurarak tahsil edemeyecekti. Dizdaroğlu bugüne kadar 1 milyon TL kadar ödeme aldı. 486 bin TL daha alacağı var. Fakat bu rakamın içindeki 220 bin TL'yi Alanyaspor yönetimi onun adına ödedi. Alanyaspor icra ve transfer yasaklarıyla boğuşuyor, fakat eski başkanımız düzenli olarak temlikten parasını alıyor."

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Mehmet Tığlı, Hakan Dizdaroğlu

===

Kadınlardan Fethiyespor'a destek

FETHİYESPOR Kadın Kolları üyeleri, Bandırmaspor maçı öncesinde Fethiyesporlu oyunculara moral vermek amacıyla kulüp binasında 'ara öğün' düzenledi. Üyeler, evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle tesislere gelerek, antrenman sonrasında lacivert beyazlı oyunculara ikram etti. Kadınların bu desteğinden büyük mutluluk duyan Fethiyesporlu teknik heyet ve futbolcular, "Bandırma maçı öncesi büyük moral bulduk. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan İsmail Öztürk de kadın kollarının bu etkinliğinin futbolcular ve takım üzerinde olumlu etki yaptığına dikkat çekti. Kadın Kolları üyeleri ara öğün sırasında futbolculara tek tek nazar boncuğu takarak maçın iyi geçmesi dileğinde bulundu. Tesislerdeki buluşmaya Kadın Kolları üyeleri Güler Alpman, Ayla Ersözlü, Sinem Erkin, Dilek Dinçer, Gülseren Kılıç, Nesrin Ünal, Yasemin Gökalp, Sibel Arslan, Ayşen Gürbüz, Müzeyyen Çınar, Ayşegül Ceviz ve Pınar Kafaoğlu'nun yanı sıra, Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve eşleri de katıldı.

Foto: Toplu foto

===

Oyundan önce puanı düşünüyoruz

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor'un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, "Hedefimiz olan play-off için oyundan önce puanı düşünüyoruz. Kötü oynadığımız bir maçta 3 puanı almak sevindirici" dedi. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Belediye Vanspor'u kendi evinde tek golle geçen Tekirova Belediyespor'da moraller yerinde. Devre arasında yoğun bir kamp dönemi geçiren Tekirova, Çorumspor maçının hazırlıklarını yarın tamamlayacak.

Teknik heyet, hafta boyunca sıkı bir antrenman programı hazırlarken, takımın hafta sonu Çorum'a gideceği ifade edildi. Belediye Vanspor maçını ve takımın durumunu değerlendiren Ferhatoğlu, devre arasından sonraki ilk maçların zor olduğunu vurguladı. Maç öncesi takımda konsantrasyon sıkıntısı yaşandığına işaret eden Ferhatoğlu, maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarından yakındı. Ferhatoğlu, çok fazla gol pozisyonuna giremediklerinin de altını çizdi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Gürkan Ferhatoğlu

===

Gülşen-Baki ilk 4'te

SERİK Dr. Gülşen-Baki İlköğretim Okulu, Antalya'da yapılan Yıldızlar Futbol Şampiyonası'nda, gruptan birinci çıktı ve ilk 4 takım arasına girmeyi başardı. Serik'te Yıldızlar Ligi'nde ikinci olup Antalya'daki finallere katılma hakkını elde eden Gülşen-Baki İlköğretim Okulu sporcuları, daha büyük hedeflere yoğunlaştı.

Antalya'daki 19 ilçe ve il merkezindeki okulların katılımıyla başlanan ve 4 grupta oynanan maçların ardından Dr. Gülşen-Baki İlköğretim Okulu, oynadığı 3 maçı da kazanarak gruptan çıktı. Önümüzdeki günlerde diğer grupların birincileriyle karşılaşacak olan Dr. Gülşen- Baki İlköğretim Okulu, burada başarılı olması halinde Antalya'yı temsil edecek.

Okul yönetimi dereceye giren futbol takımına para ödülü verdi. Yönetim ayrıca, okulun kız voleybol takımını da başarılarından dolayı ödüllendirdi. Okul müdürü Ali Bulut, "Her iki takımımız da Serik'i en iyi şekilde temsil etmek için beden eğitimi öğretmenlerimizle birlikte çalışıyor" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Ödül töreni fotoları

===

Antalya güreş il seçmeleri yapıldı

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gençler Grekoromen ve Serbest Güreş İl Seçmeleri, Kumluca Spor Salonu'nda yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan seçmelere, Antalya merkez ve ilçelerden katılan 134 sporcu, minderde derece yapabilmek için çekişti. 8 sıklette yapılan seçmelerde galip gelmek için büyük efor sarf eden güreşçiler göz doldururken, mağlup olan sporcular büyük üzüntü yaşadı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdür vekili Erol Koca, grekoromen ve serbest kategoride yapılan müsabakalarda birinci olan güreşçilerin Antalya'yı Türkiye seçmelerinde temsil edeceklerini kaydetti. İl birinciliği müsabakalarına katılan bütün sporcuları tebrik eden Koca, "17-20 yaş grubu serbest ve grekoromen güreş il birinciliği müsabakalarına yoğun katılım oldu. Centilmence geçen müsabakalarımızda il birincilerimizi belirledik" dedi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Güreş müsabakalarından foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement