Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Demre’de MHP Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım ile Serik ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Habalı’nın seçim ofisinin açılışına katıldı.

08.02.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Demre'de MHP Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım ile Serik ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Habalı'nın seçim ofisinin açılışına katıldı.

Demre'de MHP Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım'ın seçim ofisinin açılışına katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, daha sonra Serik ilçesinde ise Hükümet Konağı'nın karşısında bulunan seçim ofisinin açılışına katıldı.

Açılışa MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP İl Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Güzel, Çandır Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz, Belkıs Belediye Başkanı Remzi Yıldız, Kadriye Belediye Başkanı İsmail Şahin, Gebiz Belediye Başkanı Cengiz Büyükgebiz, Ülkü Ocakları eski başkanları, partililer ve Serik halkı da katıldı.

Coşkulu kalabalığa konuşan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Bu kalabalık gösteriyor ki, Antalya bir oldu. Allah'ın izni, milletimizin teveccühü ile 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi'nin zaferine şahit olacaktır. Tüm ilçelerde ve büyükşehirde hemşerilerimizin ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bunu anketlerde gösteriyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement