Antalya Devlet Konservatuvarı'ndan Öğrencilere Destek - Son Dakika
Yerel

Antalya Devlet Konservatuvarı'ndan Öğrencilere Destek

Antalya Devlet Konservatuvarı\'ndan Öğrencilere Destek

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinden 7 öğrencisi Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarındaki bir aylık eğitimlerini tamamladı.

01.07.2014 14:13  Güncelleme: 14:24

Kırgızistan- Türkiye Manas Üniversitesi'nden 7 öğrencisi Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'ndaki bir aylık eğitimlerini tamamladı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nde eğitim gören Elina Mambetova, Nurperi Bolotova, Madina Talipbekova, Gülcamal Amanova, Ayday Toktorbekova, Aysuluu Aliyeva ve Ayzaada Nuranova, bir ay boyunca Antalya Devlet Konservatuvarı'nın ilgili alanlarındaki eğitimlerini başarı ile tamamladılar. Kırgız öğrencilere, Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mimar Türkkahraman, Personel Daire Başkanı ve Konservatuvar Sekreteri Hüsnü Gülez ile Öğr. Gör. Ramazan Özdoğan tarafından katılım belgesi verildi.

Akdeniz Üniversitesi'ni tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür eden Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer, "Dünyanın her yerinden bireylerin yetişmesini sağlamak, sahip olduğumuz deneyimleri onlarla paylaşmak bizi çok mutlu ediyor. Geleceğin sanatçılarını yetiştirmek için ihtiyaç duyulan her konuda yardımcı olacağız" diye konuştu.

Dekan Prof. Dr. Mimar Türkkahraman ise, "Ülkemizde aldığınız eğitimi, ülkenizde paylaşın" dedi.

Kırgız öğrencilerden Aysuluu Aliyeva ise Antalya Devlet Konservatuvarı'nda bir ay boyunca eğitim almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Her alanda yakalamış olduğu başarılar ile adını duyuran bir üniversitede eğitim almak ve bu havayı solumak bizim için gerçekten çok önemliydi. Bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Devlet Konservatuvarı'ndan Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement