Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar sofrası ve etkinlik programına katılım oldukça yoğun oldu.

28.06.2016 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar sofrası ve etkinlik programına katılım oldukça yoğun oldu.

Ardahan Belediyesi tarafından kapalı halk pazarında gerçekleştirilen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programında vatandaşlar Ramazan ayında iftarı bir arada yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un yanı sıra Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Vali Yardımcıları Muharrem Coşgun, Abdurrezzak Canpolat, Emniyet Müdürü Selami Hüner, AK Parti Ardahan il Başkanı Yusuf Demirci, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Çoşkun, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Dede, Belediye Birim Müdürleri ve personeli, Sivil toplum kuruluşları başkanları, Şehit ve Gazi aileleri, İl Müftüsü Aytekin Yılmaz ile Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye personeli tarafından yemek servisinin yapılması ve ezanın okunması ile hep birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Başkan Köksoy, iftar sonrası yaptığı konuşmada, İftar yemeği ve Ramazan Etkinliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız Ramazanı şerifin rahmetinden bereketinden istifade etmek siz değerli ailelerimizin duasına çocuklarımızın sevincine ortak olmaktır. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Ramazanın rahmeti, bereketi, bayrama kavuştursun günahlarımızı affetsin." dedi.

Ardahan halkı olarak Türkiye' de örnek kardeşlik iklimine sahip olduklarını da söyleyen Başkan Köksoy, "Bu kardeşlik iklimine, bu atmosfere güzel katkı yapan bütün hemşehrilerime, ceddimize, atalarımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün bize bu toprakları vatan eden, huzurla yaşamamıza vesile olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu nedenle iftar organizasyonunu her yıl tekrar ederek, birbirimize daha yakın olmayı arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

Ardahan Valisi İbrahim Özefe ise, Ardahan birlik ve beraberliğin en güzel numunelerinden birisi olduğunu söyledi.

Özefe, "İnşallah bütün memleketimize örnek olan, milli ve manevi değerlerimiz etrafındaki bu birlik ve beraberliğimizi tıpkı Ramazan ayında olduğu gibi daim olmasını diliyorum." dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement