Ardahanspor Şampiyonluk Kupasını Vali Tekmen'ın Elinden Aldı - Son Dakika
Yerel

Ardahanspor Şampiyonluk Kupasını Vali Tekmen'ın Elinden Aldı

Ardahanspor Şampiyonluk Kupasını Vali Tekmen\'ın Elinden Aldı

Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselen Ardahan Spor futbol takımına şampiyonluk kupasını Vali Mustafa Tekmen verdi.

20.05.2012 14:53

Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselen Ardahan Spor futbol takımına şampiyonluk kupasını Vali Mustafa Tekmen verdi.

Kazım Karabekir kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kupa törenine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Kulüp Başkanı Uğur Kaçar, Kulüp Yöneticileri Murat Morkoç, Erhan Avşar, Ahmet Kaçar, Olgun Yıldız ve Hakan Korkmaz ile takımın oyuncuları katıldı.

Siyah beyazlı takımın oyuncularına şampiyonluk kupasını teslim eden Vali Tekmen, tüm ekibi kutladı. Tekmen, "Amatör Lig'de Play-Off müsabakaları sonrasında büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaşan takımı kutluyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Uğur Kaçar ise yaptığı konuşmada, 2011-2012 Süper Amatör Küme'de şampiyon olduklarını kaydederek, "BAL Ligi'nde Ardahan'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 3. Lig'de takımı olmayan iller arasından oluşacak olan grupta mücadele edecek takımımızın 3. Lig'e çıkmasını istiyoruz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahanspor Şampiyonluk Kupasını Vali Tekmen'ın Elinden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement