Artistik Cimnastik Milli Takımı, Dünya Şampiyonasına Mersin'de Hazırlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Artistik Cimnastik Milli Takımı, Dünya Şampiyonasına Mersin'de Hazırlanıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Artistik Cimnastik Milli Takımı, Çin'in Nanning kentinde 3 12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek dünya şampiyonası hazırlıklarını Mersin'de sürdürüyor.

Artistik Cimnastik Milli Takımı, Çin'in Nanning kentinde 3-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek dünya şampiyonası hazırlıklarını Mersin'de sürdürüyor.

Antrenör Şenol Türkdoğan, kampla ilgili yaptığı açıklamada, Büyük Erkekler Artistik Cimnastik Milli Takımı olarak son kampı, 4 antrenör, hakem ve masörden oluşan 6 kişilik teknik ekip ve 6 sporcuyla Mersin'de sürdürdüklerini belirtti.

Mersin'deki salonun yarışma ortamına müsait olması nedeniyle kampı burada yaptıklarını ifade eden Türkdoğan, şunları kaydetti:

"Yarışmaya takım olarak hazırlanıyoruz. Hedefimiz, dünya şampiyonasında takım olarak ilk 24'e girmek. Bu bizim için şu ana kadar takım olarak hedeflediğimiz en yüksek derece. Onun dışında bireysel olarak bazı sporcularımızdan final ve final neticesinde madalya hedefliyoruz. Sıkı çalıştık, umuyoruz ki bu son kamp dönemi bizim için hayırlı olur ve güzel bir neticeyle ülkemize döneriz."

Türkdoğan, kampın 26 Eylül Cuma sona ereceğini sözlerine ekledi.

Sporcu Ferhat Arıcan da yaklaşık iki aydır kampta olduklarını, ilk kez uzun kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Boğaziçi Şampiyonası ve Macaristan Turnuvasını geride bıraktıklarını aktaran Arıcan, "Bu yıl iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Dünya şampiyonasının ardından olimpiyatlara katılıp, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA