Askon Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Askon Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç Açıklaması

Askon Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç Açıklaması

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Partiye üye olmasını değerlendirdi.

04.05.2017 12:42

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partiye üye olmasını değerlendirdi.

Altaç, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, 2017'nin Türkiye için tarihi bir gün olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuk sevdalısı değil 80 milyona hizmet sevdalısı olduğunu kaydetti. Erdoğan'ın tekrar AK Partiye geçişi ile hizmetlere, projelere, yatırımlara, yani Türkiye'nin değişimine ve gelişimine hız katacağını belirten Altaç, "Bunun temelinde insanlarımızın 15 yıldır gönüllerine hitap eden dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 80 milyonun gönlüne kurmuş olduğu o taht ile mümkün olmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız geçmiş siyasi hayatında da daima milletim diyen bir dünya lideridir. İnşallah onun öncülüğünde ülkemizi güzel günler bekliyor. Bunan inancımız tamdır. Türk siyaseti açısından yeni bir dönem başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile daha güçlü ekonomisi olan, yönetimiyle örnek, kardeşliğiyle muazzam yeni Türkiye'ye sağlam ve emin adımlarla yürüyeceğiz. Milletin adamı, dünya mazlumlarının sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu AK Partiye üyeliği ülkemize, milletimize ve Diyarbakırlı hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement