Aspendos Antik Tiyatrosu'nda Satranç Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Aspendos Antik Tiyatrosu'nda Satranç Turnuvası Düzenlendi

Aspendos Antik Tiyatrosu\'nda Satranç Turnuvası Düzenlendi

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan Aspendos Antik Tiyatrosu, dünyanın en eski oyunlarından biri olan satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvaya 70 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

27.10.2023 23:36  Güncelleme: 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan Aspendos Antik Tiyatrosu, dünyanın en eski oyunlarından biri olan satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Aspendos Antik Tiyatrosu'nda "Satranç Tarihle Buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Turnuvaya 7'den 77'ye her yaştan 70 sporcu katıldı. 7 tur süren turnuvada 7-12 yaş kategorisinde 1. Arif Ege Okudan, 2. Mehmet Şehim Dere, 3. Cenk Orhun Şahin olurken; açık yaş kategorisinde 1. Uğur Can Hatırlı, 2. Sait Malacı, 3. Ahmet Sarı oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, TSF Serik Temsilcisi Serkan Çakır, Hakemler Mehmet Oral, Yasin Zengin ve Ünsal Köse tarafından verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aspendos Antik Tiyatrosu'nda Satranç Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement