Ataşehir Belediyesi, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerde görev yapan öğretmenlere yönelik çevre konulu afiş yarışması düzenledi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çevresel kaynakların korunması, kirliliğin önlenmesi ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılması için herkesin çevreyi koruma bilincine sahip olması gerektiği düşüncesiyle başlatılan yarışmada çeşitli ödüller verilecek.
Çağdaş eğitim sürecinde çocuklarda çevre bilincini sağlamanın sorumluluğunu taşıyan öğretmenlere yönelik düzenlenen yarışmayla, öğretmenlerin gözünden çevre sorunlarının dile getirilmesi amaçlanıyor.
Ataşehir ilçesindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine açık olan yarışmada katılımcıların, hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma, çevre koruma gibi konularda bir sloganla birlikte tasarım yapması beklenecek.
Son teslim tarihi 5 Mayıs olan yarışmada jüri değerlendirmesi 9 Mayıs'ta yapılacak. - İstanbul
Son Dakika › Yerel › Ataşehir'de Öğretmenler Çevre İçin Yarışacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.