Atatürk'ü Anma Törenleri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Atatürk'ü Anma Törenleri Gerçekleştirildi

Atatürk\'ü Anma Törenleri Gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74'üncü yıl dönümünde Uzunköprü'de düzenlenen törenlerle anıldı.

10.11.2012 16:12

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74'üncü yıl dönümünde Uzunköprü'de düzenlenen törenlerle anıldı.

Sabah saatlerinde Uzunköprü İlçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenler Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başladı. Saat 09.05'de sirenlerin çalınmaya başlamasıyla birlikte tüm Türkiye'dolduğu gibi Uzunköprü'de de hayat durdu. 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu Uzunköprü'deki anma törenleri daha sonra çeşitli etkinliklerle devam etti.

Törenlere; Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Belediye Başkanı Avukat Enis İşbilen, 102'nci Topçu Alayı'ndan Topçu Kurmay Albay İzzet Tekin, Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanı Hasan Yılmaz, askeri erkan, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki ilk anma töreninin ardından program, Uzunköprü Kız

Meslek Lisesi ve Teknik Lisesi Konferans Salonunda devam etti.

(MA - )

10.11.2012 15: 49: 48

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk'ü Anma Törenleri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement