Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesinden Örnek Davranış

Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesinden Örnek Davranış

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aliağa Şubesi, Şakran’da bulunan İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun yeni kurulan kütüphanesine bağışlanmak üzere topladığı kitapları teslim etti.

04.05.2016 16:11

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aliağa Şubesi, Şakran'da bulunan İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun yeni kurulan kütüphanesine bağışlanmak üzere topladığı kitapları teslim etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aliağa Şubesi, sosyal sorumluk projesi kapsamında İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun yeni kurulan kütüphanesine bağışlanmak üzere 350'ye yakın kitap topladı. Kitapları büyük bir titizlikle toplayan ADD üyeleri, bunları ise cezaevi yönetimine teslim etti. Dernek Başkanı Erol Ertürk, kampanya hakkında şöyle konuştu:

"Bu projenin içerisinde orada bulunan çocuklarla ilgili bir çalışma başlattık. Bir tanesi kitap temini idi. Orada bir kütüphane hazırlanıyor. Bu kütüphane için kitap temini sağlanması gerekiyordu. Bununla bir kampanya başlattık. Çok güzel kitaplar geldi. Bu arada orada 10 gencimizin üniversiteye gireceğini öğrendik. Onlar için sınava hazırlık kitapları temin ettik. Bunları cezaevi yönetimine teslim ettik. Oradaki kitapları çocuklar ve gençler için kullanıma sunduk. Hala kitap toplamaya devam ediyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement