
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis futbol takımları Antalya Atatürk Stadı'nda dostluk maçı oynadı.
Eski hakemlerden İlhami Kaplan'ın yönettiği mücadele hayli çekişmeli geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. ATSO Meclis üyeleri, ikinci yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendirip 2 gol daha bulurken, İTO Meclis üyeleri bir penaltıdan yararlanamadı. Karşılaşmayı Nafiz Tanır'ın kaptanlığını yaptığı ATSO Meclisi Futbol Takımı 3 - 1 kazandı.
Maç sonunda iki takım yöneticileri birbirlerine hediyeler verdi. İTO Meclisi Futbol takımı yöneticileri, rövanş için ATSO'ya davette bulundular. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Atso ve İTO Meclisleri Dostluk Maçı Oynadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?