Avrasya İş Adamları Forumu'nun Ardından - Son Dakika
Yerel

Avrasya İş Adamları Forumu'nun Ardından

Avrasya İş Adamları Forumu\'nun Ardından

TÜKSİAD Genel Başkan Yardımcısı Özdemir: "30 ülkeden katılımın gerçekleştiği Avrasya İşadamları Forumu'na ev sahipliği yapan Gebze, bir kez daha ülkemizin sanayi üssü olduğunu gösterdi"

17.12.2013 14:52

Tüm Karadeniz Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Özdemir, 30 ülkeden katılımın gerçekleştiği Avrasya İşadamları Forumu'na evsahipliği yapan Gebze'nin, bir kez daha Türkiye'nin sanayi üssü olduğunu gösterdiğini söyledi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) iş birliğiyle 12-13 Aralık tarihlerinde Gebze'de bir otelde düzenlenen "Avrasya İş Adamları Forumuna, 30 ülkeden 300'e yakın kişinin katıldığını belirtti.

Katılımcıların, ülke sunumlarıyla Avrasya coğrafyasında yer alan ülkelerdeki yatırım imkanları hakkında bilgi sahibi olduğunu vurgulayan Özdemir, "Yapılan ikili görüşmeler sırasında iş adamları bilgi alışverişinde bulunup, faaliyet gösterdikleri sektörlerle ilgili kontaklar kurdu. Konuk iş adamları, düzenlenen fabrika ve tesis ziyaretlerinde bölgenin sanayi potansiyelini ve üretim hacmini bizzat yerinde görme şansı elde etti. Gelen iş adamlarıyla çok güzel ilişkiler kuruldu. Bu ilişkilerin uzun soluklu ve faydalı olmasını temenni ediyorum. 30 ülkeden katılımın gerçekleştiği Avrasya İşadamları Forumu'na evsahipliği yapan Gebze, bir kez daha ülkemizin sanayi üssü olduğunu gösterdi" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avrasya İş Adamları Forumu'nun Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement