Avşar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcular Şampiyonaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Avşar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcular Şampiyonaya Hazırlanıyor

Avşar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcular Şampiyonaya Hazırlanıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Avşar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Tarsus’ta yapılacak Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

26.02.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Avşar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Tarsus'ta yapılacak Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalya'yı temsil edecek Manavgat Avşar Spor Kulübü 8 sporcuyla bölge şampiyonasında madalya ve bölge şampiyonluğu için mücadele verecek.

Avukat İbrahim Baş sponsorluğunda şampiyonaya katılacak sporcular, dereceye girerek 29 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Adana'da yapılacak olan Türkiye Muay Thai Şampiyonası'na katılmayı hedefliyor.

Avşar Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü ve Muay Thai Antalya İl Temsilcisi Yasin Avşar, il seçmelerinde şampiyon olan sporcularından bölge şampiyonası ve ardından Adana'da yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı beklediğini söyledi. Avşar, 2015 yılında milli takımlara sporcu vermeyi hedeflediğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avşar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcular Şampiyonaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement