Ayakkabı Kış Fuarı 12 Haziran'da Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Ayakkabı Kış Fuarı 12 Haziran'da Başlıyor

Ayakkabı Kış Fuarı 12 Haziran\'da Başlıyor

12-15 Haziran 2014 tarihlerinde İZFAŞ tarafından organize edilen Ayakkabı Kış Fuarı hazırlıklarında son aşamaya gelindi.

06.06.2014 11:19

12-15 Haziran 2014 tarihlerinde İZFAŞ tarafından organize edilen Ayakkabı Kış Fuarı hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Son hazırlıklara ilişkin bilgi veren İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs "Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor, Pazartesi günü itibariyle stant kurulumlarına başlayacağız" dedi.

Örs "İZFAŞ olarak sektöre, kent, bölge ve ülke ekonomisine destek vermek için uğraşıyoruz. 36'ncısını düzenleyeceğimiz Ayakkabı Kış Fuarı her zaman olduğu gibi bu yıl da çeşitli ticari anlaşmalara aracılık ederken; 2015 ayakkabı ve çanta kış modasını vitrinlerden önce İzmir'de görücüye çıkaracak. Geçtiğimiz yıl 102 firmanın katıldığı fuarımıza, bu yıl yurt içi ve yurt dışından toplam 114 firma katılıyor. Fuara yönelik 25'i aşkın ülkede tanıtım ve ziyaretçi çalışmaları yaptık. Konaklamasını üstlendiğimiz 14 ülkeden alım heyetinin gelmesi kesinleşti. Fuarımıza, Türkiye'nin dört bir yanından ve Avrupa, Ortadoğu ülkelerinden ziyaretçilerin gelmesini bekliyoruz" dedi.

Fuara özel katılımcı kokteyli de düzenleyeceklerini söyleyen Örs, "Katılımcı firmalara yönelik olarak düzenleyeceğimiz kokteyl, sektör temsilcilerini bir araya getirecek ve fuarımıza renk katacak. Ayakkabı, çanta sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Kış Fuarı, sektörün bu sezon için gerçekleştirdiği en önemli organizasyon olacak" diye sözlelerine ekledi.

Ayakkabı Kış Fuarı 12 Haziran Perşembe günü başlıyor. Açılış töreninin İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/B No'lu holde yapılacağı fuar, 15 Haziran Pazar günü sona erecek. Sektöre yönelik sadece profesyonel alıcıya açık olarak organize edilen İzmir, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı 36'ncı kez kapılarını açacak. Ayakkabı Kış Fuarı'na başta İzmir olmak üzere 10 ilden Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, Konya, Manisa, Trabzon ve İtalya'dan 114 fima katılıyor. Yüzde 90'nın imalatçı firmaların oluşturduğu Ayakkabı Kış Fuarı'nda, vitrinlerden önce bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarının 2014 Sonbahar/ 2015 Kış modelleri sergilenecek. 15 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan Ayakkabı Kış Fuarı'nda, 2 no'lu holde kadın-erkek-çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri yer alacak. Azerbaycan, Cezayir, Filistin, Irak, İran, Kosova, Libya, Lübnan, Mısır, Sudan, Tunus, Ürdün, Yemen ve Yunanistan'dan alıcılar gelecek. Alım heyetlerinin konaklama giderleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediyor.

Ayakkabı Kış - İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nda, fuar katılımcılarına özel olarak kokteyl düzenlenecek. Kokteyl, katılımcı firmalar, yerli ve yabancı konuklar, sektörün temsilcilerinin katılımıyla fuarın ikinci günü olan 13 Haziran Cuma günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayakkabı Kış Fuarı 12 Haziran'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement