Ayakkabıcılar Odası Başkanı Oğlunu Evlendirdi - Son Dakika
Yerel

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Oğlunu Evlendirdi

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Oğlunu Evlendirdi

İzmir Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı, YES Ayakkabı’nın sahibi Yalçın Ata ve Tülay Ata çiftinin oğlu Egemen Ata ile Fahrettin-Safiye Hacıoğlu çiftinin Delphi Dizel’de operatör olan kızı Zekiye Hacıoğlu dünyaevine girdi.

16.08.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı, YES Ayakkabı'nın sahibi Yalçın Ata ve Tülay Ata çiftinin oğlu Egemen Ata ile Fahrettin-Safiye Hacıoğlu çiftinin Delphi Dizel'de operatör olan kızı Zekiye Hacıoğlu dünyaevine girdi. Üç yıl önce arkadaş ortamında tanışan çift, Aqua Marin Maydanoz Kır Bahçesi'nde düzenlenen törenle evlendi.

İzmir iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından 600 davetlinin katıldığı davette nikahı, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya kıydı. Nikahın tanıklığını ise, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile iş adamı Emin Kök üstlendi. Yemekli organize edilen düğünde sahneye çıkan Popstar Armağan Uzun ve Tepecik Senfoni Orkestrası, seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Çift, balayı tatili için Kıbrıs'ı tercih etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayakkabıcılar Odası Başkanı Oğlunu Evlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement