Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Germencik Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Germencik Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Germencik Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve beraberindekilerle birlikte Germencik pazarcı esnafını ziyaret etti. Vatandaşlar, ziyaret sırasında Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösterirken, fiyatların yüksek olmasından şikayet ettiler. Pazarcı esnafı ise girdi maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı satış yapamadıklarını belirtti. Çerçioğlu, esnafa hayırlı işler diledi ve vatandaşların enflasyonun alım gücünü düşürdüğü konusunda bilgilendirildi.

05.10.2023 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve CHP Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ ile birlikte Germencik pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların çok yüksek olmasından şikayet etti. Pazarcı esnafı ise girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasından yakınarak satış yapamadıklarını belirtti.

Vatandaşlarla buluşmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Pazarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlar, Çerçioğlu'na yüksek enflasyonun alım gücünü düşürdüğünü ve pazar arabalarını dolduramadıklarını belirtti. Artan mazot ve gübre fiyatlarının ister istemez ürün fiyatlarına da yansıdığını belirten pazarcı esnafı ise tek günde sattıkları ürünü artık iki-üç pazar dolaşarak satabildiklerini ifade etti.

Pazardan alışveriş de yapan Çerçioğlu, esnafa hayırlı işler diledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Germencik Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement