Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden küçük aile işletmelerine yem desteği sürüyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden küçük aile işletmelerine yem desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden küçük aile işletmelerine yem desteği sürüyor Aydın Büyükşehir Belediyesi, küçük aile işletmelerine yem desteklemesinde bulunmaya devam ediyor.

27.01.2023 12:01  Güncelleme: 12:52

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden küçük aile işletmelerine yem desteği sürüyor

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi, küçük aile işletmelerine yem desteklemesinde bulunmaya devam ediyor.

Özellikle son dönemde girdi maliyetlerindeki yüksek artışlardan dolayı üretimin sekteye uğramaması için gerçekleştirilen yem hibesi bu kez Didim ve Kuşadası ilçelerindeki üreticilere yapıldı. Küçük aile işletmelerinin ayakta kalması için yapılan hibeden iki ilçedeki 5 ve altında büyükbaşı olan tüm üreticiler faydalandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, desteklerin devam edeceğini söyledi.

Üreticilere verilen desteklerde öncü olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yem desteklemesi devam ediyor. Yem desteklemesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştiraki olan, Aydınlı üreticileri ekonomik ve kaliteli yemle buluşturan Ege Yem'in süt ve besi yemleriyle yapılıyor. Verilen destekten dolayı memnuniyetlerini ifade eden üreticiler Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, "Biz 17 ilçemizdeki hayvancılıkla uğraşan bütün küçük aile işletmelerine yem desteklemesinde bulunuyoruz. Sadece yem değil, toprakla uğraşan çiftçimize de desteklerimiz devam ediyor. Girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğu ülkemizde desteğe ihtiyacı olan çiftçimizin yanındayız. Daha önce doğu bölgemizde dağıtım yapmıştık, şimdi batı bölgesindeyiz. Biz Aydın bölgesini Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle ayakta tutmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Didim Batıköy'ün kadın muhtarı Fadime İnce, "Hayvancılıkla uğraşan küçük aile işletmelerine destek verdiği için öncelikle Özlem Başkan'a çok teşekkür ederiz. Üreticilerimizin kimisi emekli, kimisi çiftçilik yapıyor. Özlem Başkan sayesinde küçük çiftçinin yüzü gülecek" şeklinde konuştu.

Balat Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Halil Nalbant ise, "12 yaşımdan bu yana hayvancılıkla uğraşıyorum. Sadece üreticilik yapan birisiydim. Bundan sonra yapılmaz. Yapılacak durum kalmadı. Bir ineği olup da bir torba yem alamayan nice vatandaşlarımız var. Duyarlılığından ötürü Allah Özlem Başkan'dan razı olsun" diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi\'nden küçük aile işletmelerine yem desteği sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden küçük aile işletmelerine yem desteği sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement