Aydın'da AK Parti'liler Sevgi Yürüyüşünde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da AK Parti'liler Sevgi Yürüyüşünde Buluştu

Aydın\'da AK Parti\'liler Sevgi Yürüyüşünde Buluştu

AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Sevgi Yürüyüşü’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve partililer adaylarına destek için yürüdü.

27.03.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın İl Teşkilatı'nın düzenlediği 'Sevgi Yürüyüşü'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve partililer adaylarına destek için yürüdü.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'e destek amacıyla "Sevgi Yürüyüşü" düzenledi. Yürüyüşe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel ile binlerce partili katıldı.

Öğle saatlerinde Aydın merkez Abide Kavşağı'nda bulunan AK Parti İl teşkilatı önünde toplanan kalabalık ellerinde parti ve Türk Bayraklarıyla Adnan Menderes Bulvarı, Garaj Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İstasyon ve Hükümet Bulvarı güzergahında yürüyerek uzun bir yolu kat etti. AK Parti gençlik Kolları İl Teşkilatı üyelerinin taşıdığı dev parti ve Başbakan Erdoğan posterleri eşliğinde yürüyen Kalabalık, Başbakan Erdoğan, Mustafa Savaş ve Yalçın Pekgüzel lehinde sloganlar attı.

Seçim otobüslerinden yankılanan şarkılarla coşan kalabalığa, güzergah boyunca sokak ve evlerindeki esnaflar ile vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar evlerinin balkonunda bayrak sallayarak, yürüyüşe destek verdi. Yürüyüş boyunca "Efeler, Pekgüzel olacak" yazan bir planör de, konvoya havadan eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile AK Parti'li vekil ve adaylar, yürüyüş sırasında kendilerine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşları el sallayarak selamladı. Başladığı noktada olan Abide Kavşağı'nda sonlanan Sevgi Yürüyüşü'nün ardından Süleyman Soylu ile AK Parti'li vekil ve adaylar, akşam saatlerinde Maliye Başkanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleşecek olan yürüyüş için Nazilli ilçesine hareket etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da AK Parti'liler Sevgi Yürüyüşünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement