Aydıncıklı Sporcuların Başarısı - Son Dakika
Yerel

Aydıncıklı Sporcuların Başarısı

Aydıncık Halk Eğitim Merkezinde açılan kickboks kursunda eğitim alan gençlerin, Çorum’da düzenlenen muay thai turnuvasından dereceyle döndüğü bildirildi.

04.12.2014 15:19

Aydıncık Halk Eğitim Merkezinde açılan kickboks kursunda eğitim alan gençlerin, Çorum'da düzenlenen muay thai turnuvasından dereceyle döndüğü bildirildi.

Merkez Müdürü Erol Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenör Ümit Kemal Kıvrak gözetiminde çalışmalarını sürdüren sporcuların, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29-30 Kasım'da düzenlenen muay thai turnuvasına katıldıklarını ve burada derece elde ettiklerini söyledi.

Yedi sporcuyla katıldıkları turnuvada, Mehmet Akif Avşar'ın 67 kiloda birinci, Recep Tayyip Aydemir'in 85 kiloda ikinci ve Sacit Karakurt'un 87 kiloda üçüncü olduğunu dile getiren Ateş, şunları kaydetti:

"Halk eğitim merkezimiz bünyesinde çalışan bu sporcularımız, katıldıkları ilk turnuvada derece elde ederek, ilçemizi gururlandırmışlardır. Bizleri gururlandırdıkları için kendilerine birer teşekkür belgesi verdik. Bu çocuklarımız inşallah gelecekte Türkiye şampiyonu olacaklar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da sporcularımızın her zaman arkasındayız. Onlara elimizden geldiği kadar destek olmaya gayret gösteriyoruz." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydıncıklı Sporcuların Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement