Aydınspor 1923'e Galatasaray'dan İki Futbolcu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydınspor 1923'e Galatasaray'dan İki Futbolcu

Aydınspor 1923\'e Galatasaray\'dan İki Futbolcu
18.06.2012 15:39

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto 3.Lig takımlarından Aydınspor 1923, Galatasaray'dan Fatih Sercan Ekinci ve Ahmet Kesim ile prensipte anlaştı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Galatasaray'dan Fatih Sercan Ekinci ve Ahmet Kesim ile prensipte anlaştı. Siyah-beyazlı ekibin oyuncuları transfer etmek için, sarı-kırmızılı kulüple görüşeceği öğrenildi.

Oyuncularla görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını belirten Aydınspor 1923'ün Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, "İki oyuncu da gelecek vaad eden oyuncular. Sercan geçtiğimiz yıl Maltepespor'da, Ahmet ise Bozüyükspor'da forma giydi. İki oyuncu da nokta transfer olacaktır" dedi.

TOPBAŞI 2 TEMMUZ OLARAK PLANLANIYOR

Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel ise yaptığı açıklamada hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Bir an önce takımı oluşturmayı planladıklarını ifade eden Dinçel, "26-27 Haziran'da seçmelerimiz olacak. 2 Temmuz'da top başı yapmayı planlıyoruz. 2 hafta Aydın'da çalıştıktan sonra kapma gitmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'e Galatasaray'dan İki Futbolcu - Son Dakika


Advertisement