Ayvalık'ın Gururu Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ın Gururu Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Oldu

Ayvalık\'ın Gururu Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Oldu

Milli Eğitim Bakanlığ'ının 2012 yılına ait İl Milli Eğitim Müdürleri Kararnamesi'ne göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

15.01.2012 00:37

Milli Eğitim Bakanlığ'ının 2012 yılına ait İl Milli Eğitim Müdürleri Kararnamesi'ne göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in bir süre önce hayata geçirileceğini açıkladığı Bakanlıkta yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde 65 ilin Milli Eğitim Müdürü değiştirildi. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere, 16 ilin ise Milli Eğitim Müdürü yerini koruduğu öğrenildi. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bir süre önce 81 ilin yöneticilerini tek tek taradıklarını belirterek, görevden almaların performans kriterine göre belirleneceğinin sinyalini vermesinin ardından yapılan atamalar sonrasında Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Ayvalıkta 2 yılı aşkın bir sürede ilçede eğitim alanında dev adımlar atılmasının mimarlarından biri olarak gösterilen Tamer Kırbaç'a çalışmalarında en büyük desteği de eğitimci kökenli Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant tarafın gelmişti.

Ayvalık'ta görev yaptığı sürede, 15 Eylül İlköğretim Okulu'nun yıkılıp yeniden modern bir bina haline dönüştürülmesi, TOKİ tarafından yaptırılan Mehmet Akif İlköğretim Okulunun ilçenin eğitim-öğretimine kavuşturulmasında büyük emek veren Kırbaç, Lale Adasındaki Turizm Meslek Lisesi ile Denizcilik Meslek Lisesinin de açılması için yoğun mesailer harcamasıyla tanınıyor. Efendi, ağırbaşlı ve sevecen kişiliği ile ilçedeki eğitim camiası ile öğrenci velilerinin gönlünde taht kuran Ayvalık'ın başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın Trabzon'a tayin olması kendisini sevenler tarafından buruk bir sevinçle karşılandığı gözleniyor. Kırbaç'ın önümüzdeki günlerde izine ayrılarak, Trabzon'a gitmesi bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ın Gururu Tamer Kırbaç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement