Azeri Belediye Başkanı Garnizon Şehitliğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Azeri Belediye Başkanı Garnizon Şehitliğini Ziyaret Etti

Azeri Belediye Başkanı Garnizon Şehitliğini Ziyaret Etti
27.07.2016 12:26

Azerbaycan Mingeçevir Belediye Başkanı Çoşkun Abdullayev ve beraberindekiler Kars Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Azerbaycan Mingeçevir Belediye Başkanı Çoşkun Abdullayev ve beraberindekiler Kars Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Kars Belediyesi ile 'kardeş belediye' protokolü imzalayan Mingçevir Belediyesi Başkanı Çoşkun Abdullayev ve beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek şehitlik defterini imzaladı. Başkan Abdullayev'e Kars Belediye Başkan Yardımcıları Tahsin Güngören, Hülya Çağraşan, Arda Soner Tatlı ve İnsan Kaynakları Müdürü Ali Tamyüksel'de eşlik etti.

Garnizon Şehitliği'nde dua eden Başkan Çoşkun Abdullayev, şehit mezarlarını gezerek kırmızı karanfil bıraktı. Şehitlik Müzesi'ni de ziyaret eden Abdullayev, Şehitlik Defterini de imzaladı.

Abdullayev ve beraberindekiler daha sonra Garnizon Şehitliği'nden ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azeri Belediye Başkanı Garnizon Şehitliğini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement