Bahçeli, Adana Ekibini Kutladı - Son Dakika
Yerel

Bahçeli, Adana Ekibini Kutladı

Bahçeli, Adana Ekibini Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanlığı'nın Ankara'da düzenlediği kermeste Adana standı yoğun ilgi gördü.kurulan ayrı çadırlarda stant açtı.

15.05.2012 15:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanlığı'nın Ankara'da düzenlediği kermeste Adana standı yoğun ilgi gördü.

Balgat'ta Genel Merkezin karşısındaki pazar yerinde "Türkiye Kermesi"nde MHP Adana Kadın Kolları ile Seyhan Kadın Kolları, Yüreğir Kadın Kolları, Ceyhan Kadın Kolları, Kozan Kadın Kolları, Pozantı Kadın Kolları ve Yumurtalık İlçe Kadın Kolları

kurulan ayrı çadırlarda stant açtı.

Kermesin açılışını yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana stantlarının yer aldığı çadırları tek tek gezdi; ürünleri dikkatle inceledi.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,

23. Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, İl Başkan Yardımcısı Murat Çardak, Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Gürhan Kütük'ün de hazır bulunduğu açılışta Bahçeli'ye Adana'yı simgeleyen bir maket hediye edildi.

Taşköprü, Büyüksaat, Sabancı Merkez Camisi'nin simgelerinin çalışıldığı maketi Adana İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat'ın elinden alan Devlet Bahçeli, pek memnun oldu.

Adana kebabı, halka tatlı, sıkma, şalgam, lokum, helva, portakal, Karaisalı ev yapımı salça, pamuk kozası; pek çok yöresel giysilerin de sergilendiği Adana standını inceleyen Bahçeli, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve İnci Mahmat'ı tebrik ederek, "Adana'yı en iyi şekilde temsil etmişsiniz. Burayı şenlendirdiniz, elinize, yüreğinize sağlık" dedi.

Adana standında başta Bahçeli olmak üzere misafirlere Adana kebabı, şalgam ve halka tatlı da ikram edildi.

Sergiye Ankara'da yaşayan Adanalılar da yoğun ilgi gösterdi. 9 metrelik üç hilal bayrağı dalgalandıran ve davul-zurna eşliğinde halaylar çeken Adana ekibinin hayli renk kattığı kermes alanında "Adana ovası Bozkurtlar yuvası" sesleri yükseldi.

İnci Çelik Mahmat, "Günler öncesinden hazırlık yaptığımız kermeste Adana'yı en iyi şekilde temsil etmek istedik. Çünkü Sayın Genel Başkanımızın da Adanalı olması gibi bir özelliğimiz vardı; bunu başardığımıza inanıyorum. Başta Sayın İl Başkanımız olmak üzere bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahçeli, Adana Ekibini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement