Bahşılı'da "Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi" Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bahşılı'da "Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi" Tanıtım Toplantısı

Bahşılı ilçesinde Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat'ın da katıldığı "Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi" tanıtım toplantısı düzenlendi.

15.02.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahşılı ilçesinde Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat'ın da katıldığı "Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi" tanıtım toplantısı düzenlendi.

Törene, İlksen Kolat, Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinç, İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Aslan Akman, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, kamu kurum kuruluş müdürleri ile diğer ilgililer katıldı.

İlksen Kolat, burada yaptığı konuşmada, koruyucu ailenin Türkiye genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatıldığını, bu çerçevede Kırıkkale'de de ailelerin bilgilendirilmesi konusunda tanıtım toplantıları düzenlendiğini kaydetti.

Çocuk Yuvası'nda ve Çocuk Bakım Evleri'nde kalan çocukların en büyük eksikliğinin sıcak bir aile ortamı ve sıcak bir aile ortamında öğretilecek manevi değerler olduğunu ifade eden Kolat, gönül elçisi olarak bu çocuklara güzel bir aile ortamı sağlanmasının önemli bir insani görev olduğunu bildirdi.

Muhabir: Ahmet Yaman

Yayıncı: Emrah Yaşar - KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahşılı'da 'Koruyucu Aile Hizmetleri Projesi' Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement