Bakan Eroğlu'ndan Antalya'ya Baraj Müjdesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Eroğlu'ndan Antalya'ya Baraj Müjdesi

Bakan Eroğlu\'ndan Antalya\'ya Baraj Müjdesi
16.04.2014 11:03

Kıbrıs Barajı'nın kamulaştırma işlemlerinde gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu tarafından imzalandı.

Kaş-Kasaba Projesi kapsamında inşa edilecek Kıbrıs Barajı'nın kamulaştırma işlemlerinde gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olurun, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu tarafından imzalandığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Eroğlu'nun talimatlarıyla Kaş-Kasaba Projesi kapsamında inşa edilecek Kıbrıs Barajı'nın kamulaştırma işlemlerine başlanacak.

Kıbrıs Barajı'nın kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesinde gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu tarafından imzalandı.

İmzanın ardından inşa sahasında kalan arazilerin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacağı ve inşaatın en kısa sürede tamamlanacağı bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu'ndan Antalya'ya Baraj Müjdesi - Son Dakika


Advertisement