Bakır: "Bizim Dönemimizde Yardımlar Devam Edecek" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Bizim Dönemimizde Yardımlar Devam Edecek"

Bakır: "Bizim Dönemimizde Yardımlar Devam Edecek"

Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan vatandaşların düzenlediği Cumhuriyet Mahallesi’nin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya katıldı.

03.03.2014 16:17

Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan vatandaşların düzenlediği Cumhuriyet Mahallesi'nin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; CHP İl Başkanı Bilal Doğan, Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker, Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer, belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Zeynal Bakır, iktidar partisine mensup kişilerin insanları baskı altında tuttuğunu belirterek, "Eğer bizim dışımızda birini seçerseniz devletin yardımları kesilir, diyorlar. Siz babanızın parasını mı veriyorsunuz ki onu keseceksiniz. Ben Adıyaman'da herkesin Belediye Başkanı olacağım diye yola çıktım. Adıyaman'ı hep birlikte yöneteceğiz Adıyaman'ın her mahallesinin kokusunu bilirim. Hangi görevde olursa olsun Adıyaman halkına hizmet etmek benim için şereftir. Dünyada hiçbir yerleşim yerinin sahip olmadığı Kültür ve inanç Turizmi noktasında çok büyük zenginliklerimiz olmasına rağmen bunun kullanılması noktasında sıkıntı çekiyoruz yada kullanamıyoruz. Türkiye yerleşim yeri kesin olarak bilinen ve tescillenen sahabelerden Safvan Bin Muattal hazretlerinin türbesi burada olmasına rağmen yeterince faydalanamıyoruz; faydalanmak içinde altyapımızı ona göre hazırlamıyorlar. Adıyaman'dan çıkarılan mermerlerin Adıyaman doğasını tahrip etmekten başka hiçbir faydası yok aslında mermer bizim kurtuluş reçetelerimizin en başında gelen sektörlerdendir. Adımızı Irgat kenti koymuşlar yazık değimli?

Şanlıurfa da geçtiğimiz seçimlerde AK Parti kaybetti hele bir sorun bakalım Şanlıurfalılara devletin yardımları kesilmiş mi yoksa daha da arttırmış mı? Eğer biz seçildiğimiz için devletin yardımı kesilirse gelin ben maaşımdan ödeme yapacağım. Bunların yalanlarına artık inanmayın artık yeter. Ben inanıyorum ki Adıyamanlı bu defa yeter diyecek gereken cevabı sandıkta verecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Bizim Dönemimizde Yardımlar Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement