Bakırköy Adliyesi'nden deprem bölgesine yardım kolileri yola çıktı - Son Dakika
Yerel

Bakırköy Adliyesi'nden deprem bölgesine yardım kolileri yola çıktı

Bakırköy Adliyesi'nden deprem bölgesine yardım kolileri yola çıktı Bölgeye 1 başsavcı vekili ve 20 cumhuriyet savcısı da hareket ettiİSTANBUL Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye seferber olurken Bakırköy Adliyesi'nde de depremzedelere ulaştırılmak üzere hijyen ve...

10.02.2023 14:57  Güncelleme: 15:30

Bakırköy Adliyesi'nden deprem bölgesine yardım kolileri yola çıktı

Bölgeye 1 başsavcı vekili ve 20 cumhuriyet savcısı da hareket etti

İSTANBUL Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye seferber olurken Bakırköy Adliyesi'nde de depremzedelere ulaştırılmak üzere hijyen ve tıbbi malzemeler, çocuk ve yetişkin giysileri ve bebek maması bulunan yardım kolileri hazırlandı. Yardım kolileri 1 başsavcı vekili, 20 cumhuriyet savcısı, 3 idari/yazı işleri müdürü, 24 zabıt katibi, 13 teknisyen, yardımcı personel ve şoförden oluşan görevliler ile birlikte Adıyaman'a hareket etti.

Türkiye, 6 Ocak günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremle sarsılırken, enkaz altında kalan binlerce vatandaşı kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ederken, ülkenin dört bir yanından depremde mağdur olan vatandaşlar için yardım kolileri hazırlanmaya devam ediyor.

Bakırköy Adalet Sarayı'nda da depremzedeler için hazırlanan yardım kolileri bugün yola çıktı. İçerisinde hijyen ve tıbbi malzemeler, çocuk ve yetişkin giysileri, bebek maması bulunan koliler Bakırköy Adalet Sarayı önündeki tıra yüklenerek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş ve adliye çalışanlarının uğurlamasıyla yola çıktı. Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görev yapan ve gönüllü olarak deprem bölgesinde çalışmak için HSK tarafından görevlendirilen 1 başsavcı vekili, 20 cumhuriyet savcısı, 3 idari/yazı işleri müdürü, 24 zabıt katibi, 13 teknisyen, yardımcı personel ve şoförden oluşan görevliler de yardım tırları ile bugün öğle saatlerinde Adıyaman'a hareket etti.

Bakırköy Adliyesi\'nden deprem bölgesine yardım kolileri yola çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakırköy Adliyesi'nden deprem bölgesine yardım kolileri yola çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement