Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Balıkesir\'den Kısa Kısa

Balıkesir Büyükşehir Beldiye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Ok, Manyas'ta konuştu.

12.02.2014 17:16

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Manyas'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Manyas'ta ilçe teşkilatı ve esnaf ziyareti yapan Ok, kazanmaları halinde, Balıkesir'in tamamına hizmet edeceklerini söyledi.

Balıkesir Belediyesinde göreve geldiklerinde iflas etmiş bir belediye teslim aldıklarını ileri süren Ok, şöyle konuştu:

"Milyonlarca lira vadesi geçmiş borcu vardı. Göreve geldiğimizin 15. günü kapımıza maliye müfettişlerini diktiler. Biz bu kadar borcu ödedik, alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yaptık. Bugüne kadar 900 bin tondan fazla asfalt döktük. Kapalı hayvan pazarı yaptık. Vatandaştan alınan asfalt paralarını, emlak vergilerinden mahsup ettik. Biz haramı, helalı bilen insanlarız. Biz harama el uzatırsak, Allah bize bu makamı nasip etmesin. Ben 2009 yılında böyle geldim yine böyleyim. Bu nedenle Balıkesir halkının yüzde 70'i bize güveniyor."

Konuşmasının ardından, MHP Manyas adayı Necmi Çetin'i işaret eden Ok, "Oylarınızı bekliyoruz" dedi.

-CHP İzmir Milletvekili Balbay, Edremit Körfezi'nde

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, partisinin Edremit belediye başkan adayı Kamil Saka'ya destek için geldiği ilçede seçim bürosu açılışına katıldı.

Kamil Saka'dan sonra söz alan Balbay, "Bu zeytin diyarının kıymetini, siz benden çok daha iyi biliyorsunuz. Zeytin gerçek altındır. Biz bunu hiçbir şeyle değişmeyeceğiz. Kazdağları'nı, enkaz dağları olmasını istemiyorsanız, CHP'yi iktidara getirmelisiniz" dedi.

Daha sonra Burhaniye Belediye Başkanı ve adayı Fikret Akova'nın seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Balbay, CHP'nin, Türkiye'de üç büyük devrim gerçekleştirdiğini belirterek, "Şimdi dördüncü devrim zamanıdır. CHP şimdi özgürlük ve demokrasi devrimini gerçekleştirecek. Önümüzdeki hedef budur" diye konuştu.

Edremit Körfezi'nin en önemli gelir kaynağının zeytin olduğuna dikkati çeken Balbay, "Bu bölge halkı olarak en çok zeytinle ilgilendiğinizi biliyoruz. Ancak zeytin Ankara'nın hiç dikkate almadığı bir konu. Bu ülkenin tarım kaynakları 100 milyon nüfusu doyurmaya yetecek zenginlikte. Bu hükümetin tarımla, ekip biçmeyle, tek bağlantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı'nın soyadının Eker olması" ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement