Bandırma'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da Bayramlaşma Töreni

Bandırma\'da Bayramlaşma Töreni

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Nikah Salonu’nda protokol, Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanları, diğer Kurum ve Kuruluş çalışanları ile vatandaşlar için bayramlaşma töreni düzenlendi.

05.07.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Nikah Salonu'nda protokol, Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanları, diğer Kurum ve Kuruluş çalışanları ile vatandaşlar için bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine, Kaymakam Tuncay Sonel, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Belediye Başkan Yardımcıcı Sami Türkmen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yıllık, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Türk Hava Kurumu Bandırma İlçe Başkanı Varol Memişler, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez'in yanı sıra kamu kurum müdürleri, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam, Milletvekilleri ve Belediye Başkan Yardımcısı verdikleri mesajlarla Bandırmalıların Ramazan Bayramlarını kutlayıp birlik ve beraberlik temennisinde bulundular. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement