Başarı Eğitim Vakfından 'Güncel Gelişmeler Işığında Yüksek Öğretim Politikaları' Paneli - Son Dakika
Yerel

Başarı Eğitim Vakfından 'Güncel Gelişmeler Işığında Yüksek Öğretim Politikaları' Paneli

Başarı Eğitim Vakfından \'Güncel Gelişmeler Işığında Yüksek Öğretim Politikaları\' Paneli

Manavgat Başarı Eğitim Vakfı tarafından "Güncel Gelişmeler Işığında Yükseköğretim Politikaları" konulu bir panel düzenlenecek.

06.10.2012 18:11

Manavgat Başarı Eğitim Vakfı tarafından "Güncel Gelişmeler Işığında Yükseköğretim Politikaları" konulu bir panel düzenlenecek.

Manavgat Başarı Eğitim Vakfı Başkanı Akif

İnci; Türkiye'nin değişik üniversitelerinden uzmanların konuşmacı olarak katılacağı panelde, DAAD/Deutscher Akademischer Austauschdienst'ten Gebhard Reul'un "Eğitimde Uluslararası işbirliklerin Önemi ve Türkiye- Almanya Eğitim işbirlikleri" konulu sunum yapacağını söyledi.

Manavgat- Evrenseki beldesinde bulunan Seher Sun Palace Otel'de gerçekleştirilecek olan "Güncel Gelişmeler Işığında Yükseköğretim Politikaları" konulu panel hakkında açıklama yapan Manavgat Başarı Eğitim Vakfı Başkanı Akif

İnci "Saat 18.00'da başlayacak olan panelin açılış konuşmasını Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Can Baydarol yapacak. Açılış konuşmasının ardından DAAD/Deutscher Akademischer Austauschdienst öğretim üyesi Gebhard Reul'un "Eğitimde Uluslararası işbirliklerin Önemi ve Türkiye-Almanya Eğitim işbirlikleri" konulu sunum gerçekleştirilecek. Daha sonra sırasıyla Sakarya Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman "Yeniden Yapılanma Süreci ve Gerekleri", Yükseköğretim Kurulu Eski Üyesi Prof.Dr. Atilla Eriş "Yeniden Yapılanmada Karşılaşılan Sorunlar", Aachen Üniversite Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayşegül Temir Artmann "Multidisipliner Çalışmanın, Teknolojik Gelişim Sürecindeki Önemi" konulu sunumlarını yapacak. Panel soru-cevap bölümüyle son bulacak" dedi.

İnci, panele, Manavgat'ta bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra eğitim-öğretim kurumlarının davet edildiğini söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarı Eğitim Vakfından 'Güncel Gelişmeler Işığında Yüksek Öğretim Politikaları' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement