Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Güneş, Konsolos Urbschat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Güneş, Konsolos Urbschat'ı Ziyaret Etti

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Ali Güneş, Almanya Federal Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Frank Urbschat'ı ziyaret etti.

27.10.2011 18:00

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Ali Güneş, Almanya Federal Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Frank Urbschat'ı ziyaret etti.

Ziyarette Ali Güneş'e Şube Müdürü Nilüfer Balkaya ve şef Esen Diler de eşlik etti. Güneş, Almanya Federal Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Frank Urbschat'a, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Antalya İl Müdürlüğü hakkında bilgi verdi.

Ali Güneş, 2011 yılının Türk işçilerin Almanya'ya çalışmak üzere gitmelerini sağlayan anlaşmanın 50'inci yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, göçmen işçilerin her iki ülkenin ekonomisinde ve sosyal hayatında büyük değişiklikler yarattığına dikkati çekti.

Antalya Konsolosu Frank Urbschat da, başta Alanya olmak üzere Antalya'da çok sayıda yerleşik Alman bulunduğunu anlattı. Urbschat, bu durumun Almanya ile Antalya arasındaki bağı kuvvetlendirdiğini bildirdi.

Urbschat, konsolosluk olarak Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile ortak çalışma yapmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Güneş, Konsolos Urbschat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement