Başkan Akaydın, Manavgat'ta Seçmenle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın, Manavgat'ta Seçmenle Buluştu

Başkan Akaydın, Manavgat\'ta Seçmenle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat'ın bazı köylerini ziyaret etti.

10.02.2014 17:16

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat'ın bazı köylerini ziyaret etti.

Akaydın'a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile çok sayıda partilinin eşlik ederken, grup Sağırın Köyü'nde davul ve zurnalarla karşılandı. Çevre köylerden gelen çok sayıda vatandaşla buluşan Akaydın, konuşma yaptığı alandaki ön sandalyelerin kadınlara ayrılmasından dolayı köylülere teşekkür etti.

Manavgat'ın Antalya'nın parlayan yüzü olduğunu söyleyen Akaydın, ilçenin son 5 yılda çok değiştiğini kaydetti. Akaydın, başkanlık döneminde kendinden önceki döneme göre 5 kat fazla hizmet yaptıklarını kaydetti.

Akaydın, buradaki konuşmasının ardından ilçedeki toptancı halini ziyaret ederek esnafla yemek yedi. Ardından Dikmen, Oymapınar ve Taşağıl köylerini de ziyaret eden Akaydın, Dikmen Köyünde karşılaştığı ve sağlık problemleri olduğu belirtilen Ayşe Belen isimli yaşlı kadına da Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca yardım edileceği sözünü verdi.

Akaydın, ilçedeki bir kafeteryaya girerek buradaki gençlerle okey oynadı. Akaydın, ilçe ziyaretlerini Türk Eğitim-Sen ve Eğitimciler Derneği Manavgat Şubelerini ziyaret ve ilçedeki muhtarlarla yemek yiyerek tamamladı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın, Manavgat'ta Seçmenle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement