Başkan Altınok Öz, Orucunu Soğanlık Mahallesi'nde Vatandaşlarla Birlikte Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Altınok Öz, Orucunu Soğanlık Mahallesi'nde Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin mahallelere kurduğu iftar noktalarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

09.06.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi'nin mahallelere kurduğu iftar noktalarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Öz, Ramazan ayının üçüncü gün orucunu, Kartal Belediyesi'nin Soğanlık Kültür Merkezi bahçesine kurduğu sabit iftar noktasında vatandaşlarla birlikte açtı.

Kartal Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofralarını mahallelere kurdu. Kartal'ın on iki farklı noktasında kurulan iftar sofraları, Ramazan ayı boyunca yaklaşık 150 bin kişiye iftar vermeyi hedefliyor. Kartal Belediyesi, Ramazan ayı süresince düzenleyeceği etkinliklerle de Ramazan ayını renklendirmeyi planlıyor. Günlük ve steril koşullarda yapılan beş çeşit yemek, Kartallıların iftarına eşlik ediyor.

İftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve kardeşi Altan Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Yusuf Altay, Yılmaz Tuncer, Halil Şener, Mustafa Yüksel ile Kartal Belediyesi birim müdürleri katıldı. Kartal Belediyesi'nin Soğanlık Kültür Merkezi bahçesine kurduğu sabit iftar noktasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altınok Öz, çocuklarla da yakından ilgilendi.

KARTAL'DA İFTAR NOKTALARI

Yapılan hazırlıklar kapsamında; Uğur Mumcu Kültür Merkezi, Hürriyet Kültür Merkezi, Yakacık Kültür Merkezi, Soğanlık Kültür Merkezi, Karadenizliler Kültür Evi bahçesi, Yunus Mahallesi Muhtarlığı yanı, Cumhuriyet Mahallesi Şeyh Edibali Camii, Esentepe Sağlık Ocağı Bahçesi, Petrol İş Mahallesi Mevlana Camii, Topselvi Futbol Stadı ve Çavuşoğlu Spor Kulübü'nün bulunduğu alanlarda Ramazan ayı boyunca halka ücretsiz iftar yemeği verilecek. Ayrıca Kartal'da hastaneler bölgesi olarak da bilinen alanda; (Kartal Devlet Hastanesi, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Suzan Yazıcı Acil Müdahale Merkezi ve Semiha Şakir Kadın Doğum ve Çocuk Hastaneleri) hasta yakınları için iftar ve sahur yemekleri verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altınok Öz, Orucunu Soğanlık Mahallesi'nde Vatandaşlarla Birlikte Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement