Başkan Çetin Ramazan'da da Hemşehrilerini Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin Ramazan'da da Hemşehrilerini Yalnız Bırakmıyor

Pursaklar Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşerileriyle sohbet edip taleplerini dinliyor.

24.06.2015 10:53

Pursaklar Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşerileriyle sohbet edip taleplerini dinliyor.

Her akşam yoğun katılımlarla devam eden Pursaklar Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. 7'den 77'ye her yaş grubunun yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde konserler, kukla gösterileri, Hacivat-Karagöz, meddah, ortaoyunu, illüzyon gösterileri, oyunlar, yarışmalar ile halk doyasıya eğleniyor. İftar saatinden sonra başlayan etkinlikler gece yarısına kadar devam ediyor. Etkinliklerde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Birlik beraberlik içinde çok güzel bir Ramazan geçiriyoruz. Hemşehrilerimiz etkinliklerimize yoğun ilgi gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de onları yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz" dedi.

Ramazan etkinlikleri 27 Haziran'dan itibaren Saray Mahallesi'nde de başlayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin Ramazan'da da Hemşehrilerini Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement