Başkan Deveciler: "Atatürk'ün Aydınlattığı Yolda İlerlemeleri İçin Onlara Yol Gösteriyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Deveciler: "Atatürk'ün Aydınlattığı Yolda İlerlemeleri İçin Onlara Yol Gösteriyoruz"

Başkan Deveciler: "Atatürk\'ün Aydınlattığı Yolda İlerlemeleri İçin Onlara Yol Gösteriyoruz"

Burhaniye Belediyesi Başkanı Ali Kemal Deveciler, eğitim alanında ilçedeki gençlere destek sağlamaya devam ediyor. Deveciler “Biz geleceğimizi oluşturan gençlerimiz için projelerimizi hazırlayıp onların güzel bir hayat sürmeleri için çabalıyoruz. Gençlerimizi önemsiyor ve onların daha özgür, demokratik ve çağdaş bir yaşam sürmeleri için Atatürk’ün aydınlattığı yolda ilerlemeleri için onlara yol gösteriyoruz” dedi.

17.10.2022 14:12  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediyesi Başkanı Ali Kemal Deveciler, eğitim alanında ilçedeki gençlere destek sağlamaya devam ediyor. Deveciler "Biz geleceğimizi oluşturan gençlerimiz için projelerimizi hazırlayıp onların güzel bir hayat sürmeleri için çabalıyoruz. Gençlerimizi önemsiyor ve onların daha özgür, demokratik ve çağdaş bir yaşam sürmeleri için Atatürk'ün aydınlattığı yolda ilerlemeleri için onlara yol gösteriyoruz" dedi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçede yaşayan çocukların eğitim temellerinin atıldığı Çocuk Bakım evlerini hizmete açtı. 2 adet kreşi Burhaniye'ye kazandırdı. 200 Çocuk kapasitesiyle öncelikli tek maaşlı ve asgari ücretle çalışan ailelerin çocuklarının hizmet aldığı kreşlerde, okul öncesi eğitimlerini alan çocuklar güvenle geleceklerini şekillendiriyor. Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BURSEM), 5. sınıftan başlayıp 12. Sınıfa kadar eğitim alan öğrencilere yönelik takviye dersler verilen BURSEM'de ayrıca okul destek programlarının yanı sıra sınavlara hazırlık kursları da veriliyor. Her dönem yaklaşık 500 öğrencinin faydalandığı merkezde ücretsiz ve çok cüzi ücretlerle Burhaniyeli öğrenciler eğitim hizmetlerinden faydalanıyor. Burhaniye Belediyesinin bir diğer eğitim hizmeti ise Gençlik Merkezi. Her yaşa uygun sanatsal ve kültürel derslerin verildiği Gençlik Merkezinde Gitar'dan Plates'e, Akıl Zeka oyunlarından Resim kurslarına, Drama'dan Halk Oyunlarına kadar bir çok kurs Burhaniyeli gençlerin sosyalleşmesini ve yetenek kazanmasını sağlıyor.

"GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYOR VE ONLARIN DAHA ÖZGÜR, DEMOKRATİK VE ÇAĞDAŞ BİR YAŞAM SÜRMELERİ İÇİN ATATÜRK'ÜN AYDINLATTIĞI YOLDA İLERLEMELERİ İÇİN ONLARA YOL GÖSTERİYORUZ"

Burhaniye Belediyesi, özellikle Pandemi döneminde uzaktan eğitim alan öğrencilerin yanında olarak gelir durumu düşük olan ve tablet alamayan öğrencilere geri ödemesiz 500 adet tablet dağıttı. Her yıl 500 öğrenciye kırtasiye, okul kıyafeti yardımı yaparken 250 üniversite öğrencisine ayda 650 TL burs desteğinde bulunuyor. Öğrencilerin sınav ücretlerini de karşılayan Belediye sınavlara ulaşım desteğini de öğrencilere veriyor. Burhaniye'de yaşayan her çocuğun eğitimde fırsat eşitliği kapsamında eğitim almasından yana olduklarını belirten Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler "Biz geleceğimizi oluşturan gençlerimiz için projelerimizi hazırlayıp onların güzel bir hayat sürmeleri için çabalıyoruz. Burhaniye Belediyesi olarak ülkede öncü projelere imza attık atmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizi önemsiyor ve onların daha özgür, demokratik ve çağdaş bir yaşam sürmeleri için Atatürk'ün aydınlattığı yolda ilerlemeleri için onlara yol gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Başkan Deveciler: 'Atatürk'ün Aydınlattığı Yolda İlerlemeleri İçin Onlara Yol Gösteriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement