Başkan Doğan Leyla Atakan'ı Ntv'ye Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Leyla Atakan'ı Ntv'ye Anlattı

Başkan Doğan Leyla Atakan\'ı Ntv\'ye Anlattı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan ve çalışma arkadaşları Feridun Özbay, Abdurrahman Yüksel ve İsmail Kolaylı’yı NTV’ye anlattı.

12.02.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan ve çalışma arkadaşları Feridun Özbay, Abdurrahman Yüksel ve İsmail Kolaylı'yı NTV'ye anlattı.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Leyla Atakan'ı anma programında NTV Muhabiri Yağız Şenkal'ın hazırladığı Seçim Tarihi adlı belgesel için açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, "42 Evler'de çocukluğum geçti. O zaman biz sokakta oynarken Sayın Leyla Atakan gelir mahallemizde dolaşırdı. Kendisine Başkan diye seslenmeleri dikkatimi çekiyordu, takdir ediyordum. Büyüyüp hizmetlerini anlayınca takdirim ve saygım daha da attı. Hizmetlerimizle Atakan'a saygı ve minnetimizi göstermeye devam edeceğiz, adını yaşatacağız" dedi.

Başkan Doğan açıklamalarına, "Kim bu şehre bir çivi dahi çaktı ise Allah ondan razı olsun. İzmit'imizin geleceğini şekillendiriyor ve yarınlara daha güçlü bir şekilde taşıma kararlılığı ve azmi ile çalışıyoruz. Bundan sonra da gece gündüz, durup dinlenmeden, doludizgin ışık hızıyla ve kuyumcu titizliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" diyerek son verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Leyla Atakan'ı Ntv'ye Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement