Başkan Gümrükçüoğlu Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu Projelerini Açıkladı

Başkan Gümrükçüoğlu Projelerini Açıkladı

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği toplantı ile ‘Vizyon 2019’ adlı projelerinin tanıtımını yaptı.

16.03.2014 17:30

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği toplantı ile 'Vizyon 2019' adlı projelerinin tanıtımını yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Erdoğan Bayraktar, Faruk Nafiz Özak, Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, ilçe belediye başkan adayları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Gümrükçüoğlu sunumunda öncelikle 5 yılık dönemlerinde yaptıkları çalışmaları içeren video görüntüsü ile anlatırken, daha sonra büyükşehir belediyesi olarak yapacakları 'vizyon 2019' projelerini tanıttı.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında bir şehrin, içinde yaşayanları ile bir bütün olduğunun altını çizerek, "Bir şehrin geleceğini tüm yaşayanları birlikte inşa eder. Bizler de Trabzon'un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, "Birlikteliğimizin 5 yıldır gece gündüz çalışarak Trabzon'umuzun vizyonunu tüm halkımızla beraber getirdiğimiz bu noktadan yine birlik beraberlik içinde 2019 yılına kadar neler yapacağımızı anlatmak üzere burada toplandık. Şöyle söyleyeyim 5 yıl önce gayretlerimizle 61 proje ile yola çıktık. O 61 projenin üzerin ilave ettiğimiz 26 proje ile anlımız ak" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, "Başta Trabzon Halkının teveccühü ile bizi temsil eden milletvekillerimiz, bakanlarımız ve başbakanımızla el ele biz hep beraber Türkiye'yiz, Trabzon'uz diyoruz. Başarı varsa hepimizin başarısı. Biz işe bakarız, biz lafa değil icraata bakarız anlayışıyla Trabzon halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. " ifadelerini kulandı.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, tanıtım toplantısına Trabzon'un dernek ve STÖ temsilcilerini de çağırdı. Gümrükçüoğlu davetinde, "Bir şehir içinde yaşayanlar ile bir bütündür. Bir şehrin geleceğini tüm yaşayanları birlikte inşa eder. Bizler de Trabzon'un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Başkan Gümrükçüoğlu, Vizyon 2019 projeleri olan 19 adet projeyi katılımcılara tanıttı.

Vizyon 2019 sunumunun ardından Başkan Gümrükçüoğlu, toplantıda bulunan milletvekilleri, başkan adayları, mevcut belediye başkanları ve meclis üyelerini kürsüye davet etti. Burada bir konuşma yapan Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak milli iradeye vurgu yaparak, hep birlikte Trabzon'unun ve Türkiye'nin hizmetkarı olduklarını ve bundan sonra da yanı karlılık ve azimle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement