Başkan Karahan 5 Yıldır Halkı Dinliyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karahan 5 Yıldır Halkı Dinliyor

Başkan Karahan 5 Yıldır Halkı Dinliyor

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, vatandaşların taleplerinin yerel yönetimler için çok önemli olduğunu, söyledi.

21.01.2014 14:20  Güncelleme: 14:18

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, vatandaşların taleplerinin yerel yönetimler için çok önemli olduğunu, bu yüzden de hizmet öncesi vatandaşları dinlemeyi ve onların görüşünü almayı 5 yıldır sürdürdüğünü bildirdi.

Başarılı olmak için ilk önce halkın mutlu olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Karahan, siyasetin halkı mutlu etme sanatı olduğunu söyledi.

Halkın sesinin yapılacak hizmetlerin kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Karahan bu kapsamda her gün olmasa da haftanın en az üç veya dört günü mesaisine başlamadan önce kıraathaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiğini söyledi.

Başkan Karahan, "İstediğiniz kadar akıllı olun, istediğiniz kadar işi bilin ama ortak akılla hareket etmedikçe başarılı olamazsınız. Biz bu yaptığımız istişareler sayesinde ortak akıl ile hareket ediyoruz. Vatandaş neyi istiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Simav köklü geçmişe sahip bir ilçe. Bizde bu güzel şehri yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle daha da güzelleştirmek istiyoruz" diye konuştu

Göreve geldiği günden bu yana Türkiye'nin Termal Turizmde iddialı ilçesi Simav için hep en iyisini, en güzelini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Karahan, "Biz siyaseti hep araç olarak gördük. Amacımız millete hizmet etmek. Millete hizmet ettiğiniz sürece başarılı olur, bir daha seçilirsiniz. Eğer biz başarılı olursak bundan herkes faydalanır. Vatandaş kazanır, Simav kazanır. Çok çalışıp halkın isteklerinin farkında olmazsanız başarınızın hiçbir anlamı olmaz. Biz bunların hepsini bir arada tutarak her zaman Simav için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan projeler hakkında da bilgi veren Karahan özellikle kanalizasyon, içme suyu ve arıtma tesisi gibi büyük projelerin tamamlanmasıyla Simav'ın Türkiye'nin en yaşanabilir kentlerinden şehirlerinden biri olacağını kaydetti. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karahan 5 Yıldır Halkı Dinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement